Elk jaar gaat pastoor James, als het even kan, een aantal weken op vakantie naar zijn geboorteplaats in India om daar zijn familie, vrienden en kennissen te bezoeken.

Afgelopen februari gingen ook twee parochianen mee, Harrie Cillessen en Jan Janssen uit Wilbertoord. Een betere gids konden zij zich niet wensen.

Er zijn veel foto’s en herinneringen gemaakt en deze willen zij graag met u delen op vrijdagmiddag 3 mei a.s. om 13.30 uur in de Huiskamer. Dit is in De Wester aan de Havikstraat 1 in Mill. Voor koffie of thee vragen wij €1,00.

U bent van harte welkom om de beelden te bekijken en naar hun verhalen te luisteren.

Vorige week hebben we een heel gezellige workshop van Jos Verkerk achter de rug. Wederom was de gebakjes-workshop van Jos Verkerk enorm geslaagd en gezellig. Met 15 personen waren de deelnemers om 10.00 uur al present om iets lekkers te maken.

Met nog steeds vol enthousiasme vertelde Jos hoe hij tot het bakkersberoep kwam en ook hoe hij nu zijn tijd vult. Terwijl de gebakjes in de oven stonden en daarna afkoelde, draai-den wij een heel leuk filmpje over hoe een bakker in Friesland afscheid nam van zijn bakke-rij en zijn klanten. Een moment waar ook Jos van onder de indruk was.

Na het vullen van de gebakjes, mochten de deelnemers bij de koffie hun zelfgemaakte ge-bakjes lekker oppeuzelen. Dat smaakte natuurlijk heerlijk. Nadat we Jos hadden bedankt, sloten we met een kleine lunch de ochtend af.

Agenda extra activiteiten:

  • 26 april 2024 om 13:00u Kienen (reeds volgeboekt).
  • 3 mei 2024 om 12.00u Lunch (reeds volgeboekt).
  • 3 mei 2024 om 13:30u Reiservaringen Pastoor James, Jan Janssen en Harrie Cillissen.
  • 10 mei 2024 om 13.00 Kienen.