Op een verrassend goed veld heeft SES zondag 31 januari gemakkelijk een driepunter over gehouden tegen nummer laatst FC de Rakt. Het werd in Uden 2 - 5.

In eerste instantie nam de thuisploeg het initiatief, wat leidde tot twee mogelijkheden vanaf de zijkant. Beide keren miste de spits jammerlijk. Uit een vrije trap van 25 meter kwam de Rakt wel op voorsprong. Via de lat en keeper Tijn Verstegen viel de bal tegen de netten. SES had meteen antwoord en binnen 3 minuten stond het al 1 - 2 door Tijn Cuppen (intikker) en Gijs Bens (direct uit een hoekschop). SES verzuimde tot de thee de score uit te bouwen, zodat de thuisploeg nog hoop kon houden op een goed resultaat.

Na de rust kwam de Rakt bedrogen uit. Binnen 10 minuten besliste Melvin vd Elzen en Tijn Cuppen het duel. SES geloofde het daarna wel, zag de thuisploeg nog een keer scoren, maar had nimmer nog kans op een punt. Sterker nog, in de slotfase kopte Nick van de Hei SES naar 2 - 5.

FC de Rakt - SES: 2 - 5 (1 - 2)