Basisschool de LenS uit Mill organiseert LenSmarkt

Evenementen // Gepubliceerd: woensdag, 15 mei 2013 09:39

Op zaterdag 1 juni 2013 organiseren leerlingen, ouders en leerkrachten van basisschool de LenS een LenSmarkt. Basisschool de LenS bestaat uit 2 schoolgebouwen: locatie Leeuwerik en locatie Straethof. Deze gebouwen worden in januari 2014 gesloopt. Op dit moment wordt er met man en macht gebouwd aan de nieuwe school, het KindCentrum, aan de Langenboomseweg. Met de opbrengst van de markt worden extra middelen en leuke spullen aangeschaft voor de nieuwe school.

Op de markt hebben de verschillende groepen een kraam met zelfgemaakte knutsels die verkocht worden, elke groep maakt ook een kunstwerk dat geveild wordt. Op de veiling worden producten en diensten geveild en er is een loterij. Er zijn kramen met oude boeken, oude leermiddelen en andere oude spullen. De kinderen kunnen tegen een kleine vergoeding meedoen aan verschillende spelletjes. De leden van de oudercommissie nemen het restaurantgedeelte voor hun rekening en er is een heus podium waar grote en kleine artiesten hun optreden laten zien. Ook zijn er een paar verrassingsoptredens!

Op de website van de school staat een overzicht van de producten en de diensten die geveild worden: www.basisschooldelens.nl.

Waar, wanneer en hoe laat?
1 juni van 13.00 tot 17.00 uur op locatie Straethof, Pastoor Maasstraat 2.

Wij hopen u op 1 juni te ontmoeten!

De Neije Krant
Uit in Mill