Op zondag 7 juli bestaat de brommerclub Wanne Walm Wanroij 10 jaar. Dit vieren ze samen met de Eightball Boppers bij Café de Batavier. Zij spelen voor u vanaf 19.00u. tot 22.00u. op het terras, en het leuke is Iedereen is welkom.

Deze rockabilly band bestaat nu 20 jaar, en zij spelen de sterren van de hemel. Noteer dit alvast op je kalender want dit mag je niet missen en de entree is natuurlijk gratis.

Brommerclub Wanne Walm Wanroij begon voor 10 jaar terug met 4 personen, eigenlijk om samen mee te rijden met de Vlotter Overloon welke elke 1e zondag van de maand een rondrit hadden. Naar mate de jaren verstreken zijn er steeds meer brommers bijgekomen en inmiddels staat het aantal op 37 liefhebbers van de club. We rijden bij goed weer elke woensdag een gezamenlijke rit van ongeveer 50 km, uiteraard met koffiestop en een afzakkertje bij ons stamcafe De Batavier.

Op zondag 7 juli komen alle brommerliefhebbers van onze club om 14.00u. samen op het Giessenplein in Wanroij om een rondrit te rijden van zo’n 50 km over de Brabantse wegen. Maar s’avonds staan onze brommers stil, dus walmen niet, en genieten we samen met jullie van rockabillyband Eightball Boppers. Graag tot dan.