Heb je tweede Pinksterdag nog geen plannen? Dan hebben wij misschien een idee. Want dan staat het, ietwat groter uitgepakt dan gepland, benefietconcert in de Jachthoorn in Sint Hubert op het programma.

Antoinette en Maria Siroo, tijdens de Carnaval ook wel bekend als D'AlpeZusjes, hebben de handen ineen geslagen om nóg meer geld op te halen voor KWF. Het begon met het plan om een feestje te vieren met vrienden en familie waarbij het doel was om geld op te halen voor de Alped'HuZes. Toen kwam het idee om een bandje te vragen en uiteindelijk zijn er 4 acts die geheel belangeloos acte de présence geven tijdens deze middag. Ondertussen was het natuurlijk ook geen optie meer om dat bij een van de dames in de huiskamer te doen, daar kwam al snel het idee om Tonny Claassen te vragen om te kijken of er in de Jachthoorn mogelijkheden waren. Tonny, de organisator van diverse  muziekmiddagen in de Jachthoorn, was meteen heel enthousiast. Hij bood niet alleen aan om mee te helpen organiseren, maar ook de ruimte te regelen met het daarbij horend personeel. En dat ook allemaal pro deo, voor het goede doel.

Zo gezegd, zo gedaan. Bandjes werden geboekt, posters werden gedrukt en via social media wordt ondertussen volop geliked en gedeeld. 

Het programma van de middag is als volgt:

  • 13.30 uur inloop 
  • 14.00 uur Amongst Others
  • 15.30 uur Dos Paulos
  • 17.15 uur Bulldog LT

Vóór en tussen deze optredens door zal Maarten de Groot zorgen voor een muzikale bijdrage.

Entree: € 5,00 (voor KWF) 

Het uiteindelijke doel van de 2 zussen is om zoveel mogelijk geld "mee" te kunnen nemen naar Frankrijk, waar beiden de Alpe d'Huez op 6 juni (hard)lopend zullen beklimmen, tijdens de Alped'HuZes.