De carnavalsoptocht van Carnavalsvereniging de Verkuskoppe vindt traditioneel plaats op carnavalsmaandag en trekt sinds jaar en dag veel buitendorpse deelnemers en bezoekers.

Op de 11e van de 11e zijn in ons Sint Hubertse Bokkenriek de nieuwe prins en prinses van het bokkenriek onthuld: Prins Han d’n urste en prinses Annemieke. In het dagelijks leven beter bekend als Han en Annemieke Lavrijssen.

Tijdens het prinsenbal verschenen prins Peter d’n urste en prinses Esther als het 56ste prinsenpaar van de Verkuskoppe. Samen met narrin Manon gaan ze dit carnavalsseizoen voorop.

Zin in een gezellige avond met veel muziek, dans, show en veel, heel veel humor?? Kom dan naar de pronkzittingen in Wilbertoord.

Nog even en dan barst het feest weer los in Brabant: Carnaval 2018!

Op carnavalszondag 11 februari 2018 zal weer de grote optocht door Mill trekken. De verantwoordelijke commissie binnen Stichting Carnaval Mill is er alweer volop mee bezig.

Tot het laatste moment werd het Oh Oh 7 door de prinsencommissie van c.v. de Bokken lastig gemaakt om voortijdig het nieuwe prinsenpaar en nar van het Bokkenriek te onthullen.

Zaterdagavond 25 november werd het kersverse prinsenpaar van ’t Gèrmelaand, prins Chris-Jan en prinses Jessica een prinsenreceptie aangeboden. Zij verschenen op 11 november als 60e prinsenpaar van ’t Gèrmelaand.