Zondag 11 februari trok de carnavalsoptocht van ’t Gèrmelaand weer door de Millse straten. Het was een gevarieerde optocht met veel creativiteit.

Op woensdag 7 februari vormden alle kinderen van basisschool de Kameleon (met de carnavalsdagen beter bekend als de Noelemak) een grote steek en kroon op het schoolplein.

Carnaval 2018 is helaas alweer voorbij, maar nagenieten is natuurlijk niet verboden. Hoogste tijd dus voor een goeie lijst met carnavalskrakers, carnavalshits en de beste feest- en carnavalsmuziek voor 2018.

Tijdens de pronkzitting zijn David en Bianca Konings, samen met hun complete gevolg, onthuld als Grad en Grada. Zij zijn het 35e boerenbruidspaar van c.v. de Bokken.

Bij Grandcafé ’t Centrum aan de Kerkstraat in Mill staat ook weer het een en ander te gebeuren tijdens carnaval.

Op zondag 11 februari aanstaande staat weer de carnavalsoptocht van Mill op het programma. Wat is een carnavalsoptocht zonder nonnevot? Inderdaad... een heerlijke nonnevot hoort erbij!

Café Royal aan de Kerkstraat in Mill is ook tijdens carnaval weer the place to be. Dat met 4 dagen feest voor jong en oud. Alle dagen is Royal uiteraard gratis toegankelijk.

Aanstaande vrijdagmiddag 9 februari om 13.00 uur trekken de kinderen van basisschool ‘t Stekske uit Langenboom weer met hun mooie zelfgemaakte creaties en karren door de straten van Langenboom.