AH Bonus

Binnenkort staan de pronkzittingen van Stichting Carnaval Mill weer op het programma. Dit op zaterdagavond 20, zondagmiddag 21, vrijdagavond 26 en zaterdagavond 27 januari.

De avondzittingen starten om 20.00 uur en de middagzitting om 13.30 uur. Dit alles in de Theaterzaal van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Tickets

Onlangs was de voorverkoop voor deze zittingen. Maar de shows zijn op dit moment nog niet uitverkocht. Resterende tickets zijn verkrijgbaar bij Francy Coppens, Wanroijseweg 22A te Mill, 06-20828808. De kaartjes voor de middagzitting zijn ook te koop bij Francy Coppens, maar ook bij het Senioren Hobby Centrum, via Hans van Baal, of aan de balie bij Myllesweerd, maar ook bij het bestuur van de K.B.O. via Anneke Punt en Marietje vd Elzen. De prijs van de kaartjes voor de avondzittingen zijn 12,50 Euro. Een kaartje voor de middagzitting kost 7,50 Euro per stuk.

Deelnemers

De deelnemers van dit jaar zijn: Ex prinsen, ex prinsessen, Heddekkes, Klien grut, Duk zat, Maarten v Tienen, Wad, Jut en Jul, Bravro’s, Padoem Kwats, Sjors Dollevoet, Germills en Dansmariekes van de Foekepot. Jeroen vd Heuvel zal de zittingen presenteren, licht en geluid is in handen van Roijendijk Licht en Geluid en café Royal zal de horeca verzorgen.

Meer weten?

Volg SCM ’t Gèrmelaand op social media of check www.germelaand.nl.