AH Bonus

Na de kerstvakantie is het weer tijd voor de Foekepot om zich te gaan richten op de activiteiten van de carnaval-vierende jeugd in Mill.

En dat zijn er heel wat zoals o.a. de kinderoptocht, jeugd en jongerenbals en uiteraard de elk jaar weer druk bezochte jeugdpronkzittingen. Dit is voor Prins Cas I, Prinses Eline en Nar Bram zeer zeker een hoogtepunt in hun Prinselijke bestaan.

De zittingen zijn dit jaar op zaterdag 3 en zondag 4 februari in de theaterzaal van Myllesweerd te Mill. De kaartverkoop is op 31 januari van 18.00 -19.00 uur. De kosten van de kaartjes zijn, 3,50 voor de kinderen en 5,00 Euro voor de volwassenen.

De organisatie heeft al aanmeldingen ontvangen, maar uiteraard hoopt de Foekepot om meer kinderen te strikken. Talent is er genoeg in Mill, dat wordt elk jaar weer opnieuw bewezen tijdens de pronkzittingen. Dus als jij of samen met je vriendjes of vriendinnetjes goed kan dansen, zingen, toneelspelen of wat dan ook, dan kan je je opgeven via de mail bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je kunt je opgeven tot en met 15 januari a.s., dus wees er snel bij. Vergeet niet in de mail duidelijk de naam en telefoonnummer door te geven van jullie contactpersoon. Ook kan je misschien al een beetje vertellen wat jullie act precies inhoudt.

Check voor meer informatie over carnaval in Mill de social media van t Gèrmelaand en de site www.germelaand.nl.