AH Bonus

Carnaval 2018 is amper voorbij of de Prinsen Begeleidings Commissie is al weer volop bezig met de voorbereidingen voor Carnaval 2019.

In Mill bij het Germelaand kunnen we terugkijken op een bijzonder geslaagde, supergezellige carnavalstijd met Chris-Jan dun urste en Prinses Jessica als heersers van het Germelaand samen met de Jonkers Joost en Max en natuurlijk de heersers van de Foekepot Jeugdprins Cas dun urste en Jeugdprinses Eline en nar Bram.

Leuke bijkomstigheid was dat Prins Chris-Jan de voorzitter is van de Foekepot, aanvankelijk dacht hij zelf dat deze combinatie problemen zou kunnen opleveren, maar door goed delegeren van lopende zaken is dit uitstekend verlopen. Met trots kan de Foekepot en ook de Stichting Carnaval Mill terugkijken op een goede en druk bezochte carnaval 2018.

Maar al zijn we allemaal reeds overgegaan naar de orde van de dag, toch hebben we weer uw hulp nodig, om van carnaval 2019 wederom een groot succes te maken. Want alle Millenaren kunnen mee bepalen wie het komende carnavalsseizoen het nieuwe Prinsenpaar wordt. Hierover kunt U een mailtje sturen met kandidaten, waarvan u denkt dat het een geschikt prinsenpaar zal zijn. De Prinsen begeleiding commissie zijn net als vorig jaar: Emil Minten, Judith van Mill en Geert en Angelien Manders. Het mail adres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..