De organisatie van de Foekepot, het jeugdcarnaval van Mill, is ook alweer begonnen met de voorbereidingen voor het carnavalsseizoen 2017 - 2018.

Het lijkt nog ver weg, maar toch! Het carnavalsseizoen 2017-2018 gaat weer beginnen. Het startschot wordt traditiegetrouw gegeven, middels een (laten we hopen) fantastische blèravond.

We tellen al af…nog minder dan 111 dagen. En dan vieren we feest in het Klottenriek.

Heb jij wel eens met de gedachten gespeeld of lijkt het je een uitdaging om een buut te doen tijdens een pronkzitting, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Of ben je een ervaren buutreedner, maar wil je graag tips van een professional? Geef je dan nu op.

We tellen al af... nog iets meer dan 111 dagen! En dan vieren we feest in het Klottenriek. Carnavalsvereniging de Klotstèkers in Wilbertoord bestaat dan 55 jaar, een bijzondere mijlpaal.

De zomer staat voor de deur…ondertussen zijn de voorbereidingen al in volle gang, voor het feestweekend ter gelegenheid van het 55-jarig bestaan van Carnavalsvereniging de Klotstèkers in Wilbertoord.

Helaas zit carnaval 2017 er weer op. In Mill bij het Germelaand kunnen we terugkijken op een bijzonder geslaagde, supergezellige carnavalstijd met diverse hoogtepunten.

Afgelopen periode zijn er heel wat vrijwilligers enorm actief geweest in de aanloop naar de optocht in Mill.