Komende zaterdag 20 januari vindt in Langenboom de Krasse Knorre Zitting (KKZ) plaats. Deze zitting is een gezellige middag speciaal voor de 55-plussers van Langenboom, natuurlijk onder aanvoering van Prins Peter d’n urste, Prinses Esther en Narrin Manon.

Nog even en dan barst het feest weer los in Brabant: Carnaval 2018!

Stichting Carnaval Mill organiseert naast pronkzittingen in de avonden ook een middagzitting. Deze middagzitting is aanstaande zondag 21 januari en start in Myllesweerd om 13.00 uur.

Scouting Langenboom organiseert weer het traditionele Scoutingbal. Alle kinderen zijn welkom om dit feest te komen vieren. Samen met Jeugdprins Jens d’n Urste, Jeugdprinses Daphne en Narrin Neeltje maken we er weer een doldwaze avond van.

Ook dit seizoen zijn er weer wervelende, gezellige en humoristische pronkzittingen in Mill. Dit aanstaande zaterdagavond 20, zondagmiddag 21, vrijdagavond 26 en zaterdagavond 27 januari.

Aanstaande zaterdagavond starten in Myllesweerd in Mill de pronkzittingen. Naast 3 avondzittingen is er ook een middagzitting.

Wie zullen dit jaar het boerenbruidspaar van c.v. de Bokken en de Superbok zijn?

Zaterdag 13 januari, tijdens de 2e pronkzittingsavond, was het zover. Na weken in spanning te hebben gezeten, mocht het nieuwe boerenpaar van de Klotstèkers zich aan het publiek bekend maken.