Op zondag 12 november was het eindelijk zover... de jeugdhoogheden van de Verkuskôpkes in Langenboom zijn bekend geworden. De kriebels in de buik werden meer en meer... want wie zijn het?

Nog even en dan barst het feest weer los in Brabant: Carnaval 2018!

De optocht commissie van Stichting Carnaval Mill wil graag met huidige en nieuwe deelnemers van de Millse carnavalsoptocht in gesprek. Daarom is er een vergadering op maandag 20 november om 20.00 uur in Cultureel Centrum Myllesweerd.

Zaterdag d’n 11de van d’n 11de... hét prinsenboek komt binnen! Het boek gaat open, de aanwijzingen voor het prinsenpaar en nar/ narrin staan op de eerste bladzijde. Wie o wie stapt er uit het prinsenboek?

Op zaterdagavond 11 november is om 23:11 uur in een volle zaal in de Difference het nieuwe prinsenpaar van het Bokkenriek uitgekomen. Han en Annemieke Lavrijssen zijn de nieuwe heersers en hebben het stokje overgenomen van ex prins Mark en ex prinses Linda.

Zaterdag 11 november verschenen prins Peter d’n urste en prinses Esther (van Schijndel) als het nieuwe prinsenpaar van de Verkuskoppe. Samen met narrin Manon (Straatman) gaan ze als 56ste prinsenpaar dit carnavalsseizoen voorop.

Tijdens de Blèravond in de Theaterzaal van Myllesweerd in Mill was het zaterdagavond 11 november een spannende strijd.

Op zaterdagavond 11 november verscheen het nieuwe prinsenpaar van ’t Gèrmelaand tijdens een meer dan gezellige Blèravond. Na veel speuren en gissen bleken Chris-Jan en Jessica Beerendonk de nieuwe heersers te zijn over ’t Gèrmelaand.