Onlangs traden een 15-tal Taekwon-Doka’s uit Mill e.o. aan op het Open Noord-West Veluwe Taekwon-Do toernooi in Elburg mee te doen met stijlpatronen (tuls) en sparringswedstrijden.

Hiervoor hadden maar liefst 252 deelnemers uit binnen en buitenland ingeschreven. Het Millse team wat varieerde in leeftijd van 6 t/m 18 jaar was goed gemotiveerd om mee te doen. Ze werden begeleid door een 5-tal coaches. Dat waren Machiel Coppens, Chris IJskes (2de dan), Mike Kremers (2de dan), Mark Pennings (3de dan) en Master Léon vd Putten (7de dan). Verder hadden ze Zafiris Ioannidis en Anke Peters als scheidsrechter voor dit toernooi ingebracht.

Ondanks de spanning en de nodige zenuwen, welke zo’n wedstrijd met zich meebrengt, wisten 5 leerlingen onder het toeziend oog van een aantal familieleden en overige supporters een podiumplaats te bereiken. De beoefenaars van de van origine Koreaanse zelfverdedigingskunst, uit Mill bleken het vooral goed te doen bij het onderdeel sparring ze lieten het beste van hun kunnen zien, zo waren de prestaties dan ook van een goed niveau.

De deelnemers waren: Jeugd B-Klasse Luna v Berloo, Bobbi Kanters, Levi Dwanna, Jilke Gruijters, Vincenzo Esposito, Jawad Bouazza, Ties Verbakel, Jochem Savelkoul. In de A-klasse junioren kwamen Marleen Peters, Deveron vd Hoogen, Luca v Katwijk, Elke Sanders, Levai vd Broek en Lorenzo Esposito uit. De laatste deelnemer Harm Goossens kwam uit in de A-klasse senioren maar moest z’n meerdere erkennen in zijn tegenstanders. Na een aantal zware partijen wisten Levai vd Broek 3de plaats, Lorenzo Esposito 3de plaats, Harm Goossens 3de plaats, Deveron vd Hoogen 2de plaats en Luca v Katwijk 1e plaats, het podium te bereiken. De Millse delegatie was erg tevreden met de resultaten. Iedereen van harte gefeliciteerd.

Voor info www.itf-tkd.nl.