Wij, Laura en Lise van de Jeugdgemeenteraad Mill en Sint Hubert willen dat kinderen op school zich meer betrokken voelen bij het tegengaan van zwerfafval binnen onze gemeente. Zwerfafval is namelijk niet oké! Wij willen dat kinderen maar ook volwassenen bewuster omgaan met afval.

Zit jij in groep 7 of 8? En ben jij het zwerfafval ook zo zat? Wij dagen jullie uit om die saaie prullenbakken aantrekkelijker te maken, zodat alle mensen voortaan hun afval in de prullenbak gooien. Heb je zin in deze uitdaging? Doe dan mee met de wedstrijd ‘PIMP DE PRULLENBAK’. En misschien wordt jouw ontwerp wel gekozen en uiteindelijk geplaatst in jouw dorp! Hoe leuk is dat! Op uiterlijk 5 januari 2021 moeten de tekeningen ingeleverd zijn bij de kinderen van de Jeugdgemeenteraad van je eigen school. Op donderdag 28 januari 2021 wordt de winnaar bekend gemaakt. Alvast heel veel plezier met pimpen!

Groetjes, Lise en Laura van de Jeugdgemeenteraad Mill en Sint Hubert.

Vragen?

Stel ze aan de contactpersoon voor de Jeugdgemeenteraad Mill en Sint Hubert: Ciska van der Lugt, tel.nr.: 06 - 52084523.