JziRuTt4wL8

In het weekend van 9 en 10 september werd in Wilbertoord het 2-jaarlijks spektakel Wilbertoord Pakt Uut weer gehouden. Opnieuw trok dit evenement vele duizenden bezoekers.

KtCW9HEM24E

Op zondag 3 september organiseerde het Brandweerkorps van de gemeente Mill en Sint Hubert een open dag. Dit bij de Kuilen. Op die manier kon men nog beter demonstreren welke taken het Millse korps zoal heeft.

dWW_8Hc98mQ

In het weekend van zaterdag 9 en zondag 10 september is het weer tijd voor Wilbertoord Pakt Uut. Aan dit evenement werken ruim 200 vrijwilligers mee om alles geregeld en georganiseerd te krijgen.

vayrA71vPm4

Het Mega Piraten Festijn keert op zaterdag 28 oktober weer terug naar Wanroij. Het rondreizende festival heeft voor de komende edities een extra grote vis aan de haak geslagen.

_D4zj8DhLGA

Traditioneel voeren veel groepen 8 aan het einde van het schooljaar een musical op. Zo ook de leerlingen van basisschool de LenS uit Mill. Eind juni brachten zij in Theater Myllesweerd de musical, Help wij zijn het bruidspaar kwijt op de planken.

1oQkDWXtAcI

De Eightball Boppers is een originele jaren vijftig rock-‘&-roll en rockabilly band uit het Land van Cuijk. Zij treden door heel Nederland op en maken ook muzikale trips naar België, Duitsland en Frankrijk.

z3MHiPId6bs

Op woensdag 2 augustus werd voor de 34e keer de Vakantiejaarmarkt in Mill gehouden. Mede door het prima weer was het weer een drukke en zeer geslaagde editie.

lqS5r2NivDs

Op zondag 2 april 2017 vertrok Paul Selten uit Mill voor een pelgrimstocht naar Santiago de Compostella. Na 108 dagen en 3000km lopen kwam hij daar op 18 juli 2017 aan. In dit interview vertelt Paul over het waarom, hoe en wat.