ujxUD7LFD-g

Op maandag 17 december ondertekenden bestuursleden van de Woongroep Concertzaal Mill een grondreserveringsovereenkomst met de gemeente Mill en Sint Hubert. De woongroep wil er 10 koopwoningen gaan bouwen voor senioren.

Hiervoor brengt de gemeente nu alles in procedure, slopen zij in het eerste kwartaal van 2019 de Concertzaal aan de Stationsstraat en maken alles bouwrijp. Door deze ondertekende overeenkomst heeft de woongroep 1 jaar de tijd om alle plannen verder uit te werken en de 10 woningen te verkopen. Er zijn er ondertussen al 8 min-of-meer definitief verkocht.

In dit Tv-item vertelt wethouder vd Boogaart over deze overeenkomst, de vervolgstappen en hoe uniek een dergelijke overeenkomst is. Jo van Soest, voorzitter Woongroep Concertzaal Mill vertelt over het ontstaan van dit idee, wat men er wil bouwen en hoe het een en ander in zijn werk gaat.

Productie

  • Dit is een videoproductie van inmill.nl - De Neije Krant;
  • Camerawerk en montage Pieter Smits;
  • Redactie, interview en voice-over CornĂ© Kremers;

Bekijk regelmatig de rubriek video op inmill.nl, like de Facebookpagina van inmill.nl - De Neije Krant en abonneer je op het YouTube kanaal van youtube.inmill.nl.

Om niets te missen!