u3pj8bqt45Y

Op de drempel is een Tv-programma van de Lokale Omroep Mill en De Neije Krant - inmill.nl. In dit programma kijken Herman van Gaal en Corné Kremers met wat studiogasten terug en vooruit.

Dit programma is in 4 delen hier op inmill.nl terug te zien in de rubriek video.

Inhoud

In Op de drempel praten Herman en Corné met Ad Berends en René Schipperheijn over ondernemen toen en nu plus de ontwikkeling in het Millse centrum. Met Frank van Lit en Toon Ermers gaat het over 100 jaar parochie Langenboom en de toekomst van de kerkgebouwen in onze gemeente. De kerk in Mill zou voor zo’n 2 miljoen gerenoveerd moeten worden. In het gesprek met Rob van Aerts en Werner Vloet gaat het over de fusie van SC St. Hubert en de Willy’s naar DWSH’18. Jan Volleberg geeft in een column vol woordgrappen zijn visie op 2018. Maar ook heeft hij een verzoek aan de politieke partijen in onze gemeente.

Productie

Op de drempel is een productie van de Lokale Omroep Mill en De Neije Krant - inmill.nl. Aan dit programma werkte mee: Nelly en Pieter Smits, Jan Verstegen, Hen Daams, Ricky Seinstra, Herman van Gaal, Corné Kremers, Jan Volleberg, Ad Berends, René Schipperheijn, Frank van Lith, Toon Ermers, Rob van Aerts en Werner Vloet.