Uv6K8iwMp2s

Donderdagavond 7 november werd de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg uitgereikt. Dit gebeurde in een bomvolle Schouwburg in Cuijk.

Er waren 3 kandidaten in de race voor deze titel: Rob Besemer van Mill Panel uit Mill, Stijn Heijs van Henra Aanhangwagens uit Overloon en Stephan Hamers van Hamers Leidingtechniek uit Beugen. Uiteindelijk won deze laatste zowel de publieks- als juryprijs.

Ook werd er een prijs uitgereikt voor de Opmerkelijke ondernemer 2019. Deze ging naar Corné Kremers uit Mill. Hij is initiatiefnemer van tal van activiteiten, oprichter van o.a. inmill.nl en De Neije Krant en diverse andere bedrijfsactiviteiten. De jury noemde hem een voorbeeld voor andere ondernemers, omdat hij zich ondanks zijn visuele beperkingen niet uit het veld laat slaan en zich naast zijn bedrijfsactiviteiten ook inzet voor verschillende sociale en maatschappelijke zaken.

Met een smoesje was hij samen met zijn vrouw naar de Schouwburg gelokt. Dat het een verrassing was is op deze video dan ook goed te zien.