mNkLOtiVt4Y

Het Ondernemers Collectief Mill organiseerde op 27 november weer Herfstgasten. Een ondernemersnetwerkavond waarin Corné Kremers in een TV-setting praat met diverse ondernemers.

In het laatste deel van Herfstgasten 2019 praat Corné met Edwin Thoonen en Marco Hendriks van TOP-Beveiliging in Mill. Een bedrijf wat diensten en producten levert voor zowel particulieren als bedrijven. Maar ook timmeren zij internationaal aan de weg.

Ook Anita en Rowan van Gemert waren te gast in Herfstgasten 2019. In het gesprek met Corné in deel 3, gaat het over de start en groei van Gastouderbureau Roos en Kinderdagverblijf de Kei in Mill. Ook de telkens wisselende regels in de kinderopvang en hoe daar mee om te gaan komt aan de orde.

In deel 2 heeft Corné een gesprek met Cindy Willems uit Mill van Birth Day Geboortefotografie. In het gesprek vertelt Cindy over de start van dit bedrijf, waarom ze ermee begon en welke uitdagingen er zijn. Ook de internationale prijs die zij eerder dit jaar won komt aan de orde.

In deel 1 praat Corné met Rieany Janssen en Jan Hendriks over hun muzikale carrière en het theaterconcert wat zij samen met Ernst Jansz geven op zondagmiddag 15 december in Myllesweerd.

Productie

  • Dit is een videoproductie van inmill.nl - De Neije Krant en de Lokale Omroep Mill;
  • Camerawerk en montage Nellie en Pieter Smits;
  • Redactie en interview Corné Kremers;

Bekijk regelmatig de rubriek video op inmill.nl, like de Facebookpagina van inmill.nl - De Neije Krant en abonneer je op het YouTube kanaal van http://youtube.inmill.nl.

Om niets te missen!