6ySQ-nVkoUQ

Wij vinden het belangrijk dat u in deze tijd kunt blijven bewegen en zijn achter de schermen druk bezig geweest om een online training op te zetten.

Op YouTube, Facebook en op onze site www.fysiotherapiemill.nl kunt u online een training volgen. Deze training is gratis en voor iedereen toegankelijk. Zo kunt u prima in beweging blijven en aan uw gezondheid werken.

Ook voor Fysiotherapie Mill heeft het Coronavirus gevolgen. Afstand houden en fysiek behandelen gaan niet goed samen. Vanuit de regering en onze beroepsgroep zijn wij geadviseerd de normale zorg op te schorten. Dit betekent dat wij alleen open zijn voor advies en de meest dringende zorg. Heeft u heftige klachten of zorgbehoefte die niet kan wachten neem dan telefonisch contact op met de praktijk. Dit geldt ook wanneer u een verwijzing heeft van arts of specialist. In overleg zal er gekeken worden naar de meest veilige manier om dit te kunnen doen.

De afgelopen weken zijn we bezig geweest met het implementeren van videobellen, online oefenprogramma's en telefonische consulten.

Voor veel klachten is e-health, online fysiotherapie geschikt. Zo kunnen wij ook op afstand veel betekenen bij de meeste lichamelijke en psychosomatische klachten. Hierdoor kunnen we ook huisartsen en ander zorgpersoneel ontlasten in deze voor hen zeer hectische periode.

Een E-consult is een effectieve en veilige manier om toch samen met uw therapeut aan uw gezondheid te kunnen werken zonder dat u fysiek aanwezig hoeft te zijn. Ook de zorgverzekeraar ziet het belang in van het online begeleiden van cliënten en vergoedt de kosten van een online consult dan ook volledig indien u een aanvullende verzekering heeft.

Voor vragen en advies zijn wij dagelijks van 8.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar op 0485-451107 en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij adviseren iedereen om in beweging te blijven en hopen jullie snel weer in de praktijk te kunnen ontvangen.

Team Fysiotherapie Mill

www.fysiotherapiemill.nl