KRuO8GRbMZ0

Werken in een uitdagende werkomgeving, waarbij geen dag hetzelfde is. Wij zijn op zoek naar gezellige collega’s in de bronbemaling en duurzame energie.

Niet alleen kun je je het vak van bronbemaling / Grondboringen eigen maken, je bent samen met je collega’s de motor van het bedrijf. Dankzij jou werken de bemalingen en grondboringen die geplaatst worden, waardoor opdrachtgevers zorgeloos verder kunnen bouwen aan hun project.

Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Samen met je collega’s plaatsen van complete bemalingssystemen;
  • Het boren van aardwarmte systemen t.b.v. duurzame energie;
  • Het uitvoeren van systemen voor diepdrainage;
  • Het assisteren van je collega’s bij overige werkzaamheden.

Naast goede begeleiding krijg je ook een opleiding en diverse trainingen aangeboden. Veel ervaring hoef je er dus nog niet voor te hebben!

Waar ga je werken? Het bedrijf is, vanwege groei, op zoek naar een nieuwe medewerkers. De projecten worden voornamelijk in Nederland uitgevoerd. Het team bestaat ongeveer uit 10 enthousiaste collega’s. Ze werken er al een tijd, hebben zodoende veel ervaring en gaan jou wegwijs maken. Je werkdag start doorgaans om 07:00 uur bij het bedrijf. Je laadt de wagen met alle spullen die nodig zijn voor de klus en je gaat samen met je collega’s op pad. De projecten verschillen van groot tot klein. Dit houdt het werk lekker afwisselend. Bevalt het werk goed? Dan krijg je een betaalde opleiding aangeboden, zodat je er ook een diploma voor hebt. Je gaat hier fulltime aan de slag en met uitzicht op vast contract.

Wat mag je verwachten? Je komt te werken voor een gezond en dynamisch bedrijf, dat op zoek is naar leergierige collega’s. Hier kun je echt een toekomst opbouwen en jezelf ontwikkelen.

  • Doorgroeimogelijkheden en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Gezellig hardwerkend team;
  • BBL- opleidingsmogelijkheden;
  • Marktconform salaris.

Wil je meer informatie bezoek onze website of facebookpagina.

www.bemaling.com of https://www.facebook.com/Van-Grinsven-Grondboringen-en-Bronbemaling-108924293802259

Solliciteren?

Vacature is per direct beschikbaar. Heb je interesse, twijfel dan niet en neem zo snel mogelijk contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor vragen bel 0485-380247 vraag naar Jos van Grinsven of Tom Jacops.

Van Grinsven Grondboringen en Bronbemaling
Weth. Lindersstraat 130
5455 GN Wilbertoord