8ikMdsKckCo

Sinds vorige week is de rubriek video actief op de website inmill.nl. Hiermee heeft inmill.nl - De Neije Krant opnieuw haar mediaplatform uitgebreid met extra communicatiemogelijkheden.

Want naast de wekelijkse gedrukte uitgave van De Neije Krant en het dagelijkse nieuws op inmill.nl wat ook via Twitter en Facebook verspreid wordt, is er nu dus ook video aan toegevoegd.

Video

Ondertussen zijn er al wat videoproducties geplaatst waarmee duidelijk wordt wat de redactie van inmill.nl - De Neije Krant wil. Dat is nieuws en informatie op diverse manieren bij inwoners en andere belangstellenden onder de aandacht brengen. Hierbij gaat het om actuele zaken zoals de status van het centrumplan, maar ook een langer interview met Dennis Verweijen over zijn ziekte en het boek wat hij binnenkort uit zal brengen. Daarnaast wil de redactie ook bedrijfsnieuws, politieke ontwikkelingen en overige zaken met de videocamera vast gaan leggen.

YouTube

Via de site inmill.nl zijn alle videoproducties terug te zien. Maar ook kan men zich abonneren op het YouTube kanaal van inmill.nl. Zo blijft men ook op de hoogte van alle producties die er geplaatst worden. Check hiervoor http://youtube.inmill.nl.