8zrNVH_laBw

Van Doorn Feestartikelen is een begrip in de regio als het gaat om thema- en carnavalskleding. Maar ook de meest uiteenlopende aanverwante artikelen zijn in hun winkels en online in hun webshop te vinden.

Op zaterdag 27 mei presenteren zij tijdens een open dag van 10.00 uur tot 17.00 uur in hun vestiging aan de Dorpsstraat 39a in Langenboom een nieuwe dienst onder de naam Party@ My Place. Vanaf dan staan er namelijk hapjes, drankjes, verkleden en photoshoots centraal.

Party@ My Place

Fun, Food en Photoshoots. Dat zijn de sleutelwoorden om vanaf 10 juni elke zaterdag compleet uit je dak te gaan bij van Doorn Feestartikelen in Langenboom. Iedereen kan zich tijdens Party@ My Place verkleden, schminken of laten schminken en vervolgens in een Ambianz met professionele catwalk, licht en geluid als superster laten filmen of op de foto laten zetten. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje. Het is een mooie activiteit voor kinderfeestjes, maar ook voor familie, buurt en vriendenfeesten of om eens wat anders te doen tijdens een vrijgezellenfeest.

Video

In deze video vertelt René van Doorn meer over dit nieuwe concept in Langenboom.

Productie

  • Dit is een videoproductie van inmill.nl - De Neije Krant;
  • Camerawerk en montage Pieter Smits;
  • Redactie, interview en voice-over Corné Kremers;

Bekijk regelmatig de rubriek video op inmill.nl, like de Facebookpagina van inmill.nl - De Neije Krant en abonneer je op het YouTube kanaal van http://youtube.inmill.nl.

Om niets te missen!