vayrA71vPm4

Het Mega Piraten Festijn keert op zaterdag 28 oktober weer terug naar Wanroij. Het rondreizende festival heeft voor de komende edities een extra grote vis aan de haak geslagen.

The Original Voices of the Kelly Family, Johnny, Kathy, Patricia en Paul Kelly, treden dit najaar op alle MPF’s op. Maar natuurlijk zijn ook weer diverse bekende Nederlandstalige artiesten van de partij. Van Jan Smit tot Jannes, van Bökkers tot Jan Keizer & Anny Schilder. De presentatie is weer in handen van Willie Oosterhuis. Het festival vindt plaats op het terrein van recreatiepark De Bergen.

Meezingfeest

Het Mega Piraten Festijn is Nederlands grootste festivalkaravaan. In totaal strijkt de tour dit jaar in maar liefst negen plaatsen neer. Het MPF draagt de titel ‘Europa’s grootste meezingfeest’ met trots. De opzet van het MPF is al jaren ongewijzigd. Een groot aantal bekende artiesten treedt op en presentator Willie Oosterhuis jut het publiek op tot volledige euforie. Willie is eigenwijs en presenteert gewoon in zijn Overijsselse dialect. En iedereen verstaat hem. De sfeer spat van het podium af! Maar de grootste artiest is het publiek zelf: zingen, in de polonaise lopen, hossen of gewoon lekker met een biertje in de hand alles bekijken vanaf een plekje bij de tap, alles kan en mag. De Mega Piraten Festijnen zijn geen feesten, het zijn vieringen. Vieringen van het piratenleven; vieringen voor de liefhebbers van deze zenders en vieringen van de (doorgaans) Nederlandstalige muziek. Eddie: “We noemen het MPF ook wel het Meezingfeest van het jaar. En niet voor niets. Iedereen die een MPF heeft bezocht, weet waarover ik het heb. Iedereen zingt mee. Verbroedering en gezelligheid; dat blijft onze insteek en daar wordt niets aan veranderd.”

Programma

The Original Voices of the Kelly Family, Jan Smit, Ronnie Ruysdael, Koos Alberts, Ancora, Snollebollekes, Django Wagner, René Schuurmans, Lesley Williams, Jannes, Henk Dissel, Gino Graus, Bökkers, Jacques Herb, John de Bever, Frank van Etten, Stef Ekkel, René Karst, Harten 10, Gebroeders Ko, Jan Keizer & Anny Schilder, Belinda Kinnaer, Marianne Weber, John West, Lange Frans, Helemaal Hollands, Otto Lagerfett en Mike Kanders. Aanvang is om 19.30 uur. Het terrein is geopend vanaf 18.30 uur.

Kaarten

Fysieke kaarten (vanaf 25 euro) zijn in de voorverkoop te koop bij Thijs Hendriks Tweewielers in Wanroij, Guitar King in Boekel, de Bruna’s in Gennep en Venray, Snackbar de Keizer in Mill, Café Hap & Stap in Zeeland (dorp), Partycentrum Kubbus in Afferden, Café Zaal Kleijngeld in Zijtaart en bij alle winkels van Primera. Daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar via www.megapiratenfestijn.nl en www.Paylogic.nl.

Gratis

Kans maken op gratis tickets voor deze avond? Let dan op De Neije Krant en de website inmill.nl. Want binnenkort geven wij diverse tickets weg!