3CxtlT5vVQs

Op 6 en 7 oktober is er weer een musical in Sint Hubert. Deze keer een bijzondere, want het is een jubileum. Hen Daams van de Lokale Omroep Mill ging samen met cameraman Gerrit Vervoort richting Sint Hubert en kijkt met leden van de musicalgroep alvast vooruit naar deze uitvoeringen.

Kijk voor meer informatie rond de L.O.M. op http://www.lokaleomroepmill.nl.

Musical

Er is van alles gaande in Huize van Zon in St. Hubert. Was het wel zo’n verstandig idee van de inmiddels overleden meneer Van Zon, om de zorg voor zijn vrouw aan zijn twee kleindochters over te laten? Misschien had hij er beter aan gedaan om het huidige personeel aan te wijzen als mantelzorgers voor mevrouw Van Zon.
Benieuwd geworden wat er in Godsnaam allemaal aan de hand is, kom dan op vrijdag 6 of zaterdag 7 oktober a.s. naar de tiende musical van musicalgroep DèDieDèDoen ‘Wie zorgt er voor oma?‘ in Gemeenschapshuis De Jachthoorn te St. Hubert. Aanvang 20.00 uur; zaal open om 19.30 uur.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij De Jachthoorn in St. Hubert en de Albert Heijn in Mill voor € 8,- (kinderen t/m 12 jaar €5,50). Mits nog verkrijgbaar aan de kassa bij aanvang €8,50 resp € 6,-.

Op zaterdagavond wordt de Afterparty opgeluisterd door de Pickup-club!