gpYr1emognk

Tot 28 oktober kon iedereen kandidaten aanmelden voor de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2017. Ruim 50 verschillende ondernemingen werden er aangemeld.

De 10 meest genoemde en best beargumenteerde ondernemingen zijn nu genomineerd voor deze ondernemersprijs. Vrijdagmiddag 17 november wordt de winnaar bekend gemaakt. Wethouder Jos van den Boogaart gaat die middag op pad om de winnaar te verrassen. Dit is live te volgen van 12.00 uur tot 16.00 uur via de Lokale Omroep Mill.

Filmpjes

Wij gingen met de camera langs bij alle 10 genomineerde ondernemers. Deze filmpjes plaatsen we de komende dagen hier op inmill.nl en ook zijn ze te zien bij de Lokale Omroep Mill.

Bij Sas en Bep

Een van de 10 genomineerde ondernemers is Bij Sas en Bep. In de argumentatie was o.a. te lezen:
Saskia Toonen en Bep v.d. Ven bieden een kleinschalige dagbesteding voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De medewerkers worden professioneel begeleid tijdens hun werkzaamheden (in o.a. Myllesweerd, de Kameleon en het gemeentehuis) en in hun ontwikkelingsproces. Sas en Bep bewijzen dat het prima mogelijk is om iedereen te laten participeren in onze samenleving.

Steun

De Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2017 is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Mill en Sint Hubert, Ondernemers Collectief Mill, Ontdek Mill, Horecavereniging Mill en Sint Hubert, de Lokale Omroep Mill en De Neije Krant - inmill.nl

Videoproductie

  • Interviews Frank Peters
  • Camerawerk en montage Pieter Smits
  • Presentatie en redactie Corné Kremers