qFPnmjDm86Y

Tot 28 oktober kon iedereen kandidaten aanmelden voor de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2017. Ruim 50 verschillende ondernemingen werden er aangemeld.

De 10 meest genoemde en best beargumenteerde ondernemingen zijn nu genomineerd voor deze ondernemersprijs. Vrijdagmiddag 17 november wordt de winnaar bekend gemaakt. Wethouder Jos van den Boogaart gaat die middag op pad om de winnaar te verrassen. Dit is live te volgen van 12.00 uur tot 16.00 uur via de Lokale Omroep Mill.

Filmpjes

Wij gingen met de camera langs bij alle 10 genomineerde ondernemers. Deze filmpjes plaatsen we de komende dagen hier op inmill.nl en ook zijn ze te zien bij de Lokale Omroep Mill.

Gymert physical performance Mill

Ook genomineerd is Gymert physical performance. In aanmeldingen was te lezen: Nick van Gemert heeft samen met compagnon Lonneke Arts van zijn hobby zijn werk weten te maken. Door in te spelen op wensen van huidige en potentiële klanten, weet hij telkens opnieuw het klantenbestand te laten groeien. Ook begeleidt hij op die manier tal van professionele sporters. Nick laat zien dat je nooit op moet geven en je dromen na moet jagen, dan bereik je je doelen.

Steun

De Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2017 is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Mill en Sint Hubert, Ondernemers Collectief Mill, Ontdek Mill, Horecavereniging Mill en Sint Hubert, de Lokale Omroep Mill en De Neije Krant - inmill.nl.

Videoproductie

  • Interviews Frank Peters
  • Camerawerk en montage Pieter Smits
  • Presentatie en redactie Corné Kremers