ywPx5oM5mBo

Tot 28 oktober kon iedereen kandidaten aanmelden voor de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2017. Ruim 50 verschillende ondernemingen werden er aangemeld.

De 10 meest genoemde en best beargumenteerde ondernemingen zijn nu genomineerd voor deze ondernemersprijs. Vrijdagmiddag 17 november wordt de winnaar bekend gemaakt. Wethouder Jos van den Boogaart gaat die middag op pad om de winnaar te verrassen. Dit is live te volgen van 12.00 uur tot 16.00 uur via de Lokale Omroep Mill.

Filmpjes

Wij gingen met de camera langs bij alle 10 genomineerde ondernemers. Deze filmpjes plaatsen we de komende dagen hier op inmill.nl en ook zijn ze te zien bij de Lokale Omroep Mill.

Primera Schipperheijn Mill

Een van de genomineerde ondernemingen is Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat in Mill. In de aanmeldingen die we binnenkregen stond o.a.: Mireille en René Schipperheijn weten naast het runnen van een drukke zaak ook actief te zijn bij tal van verenigingen en zetten zich ook in als vrijwilligers. Ook rond de promotie en verkoop van het boek Papa’s bloed van Dennis Verweijen eerder dit jaar waren zij enthousiast en geheel belangeloos actief. Zij laten zien hoe ondernemen en actief zijn in de samenleving te combineren is.

Steun

De Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2017 is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Mill en Sint Hubert, Ondernemers Collectief Mill, Ontdek Mill, Horecavereniging Mill en Sint Hubert, de Lokale Omroep Mill en De Neije Krant - inmill.nl

Videoproductie

  • Interviews Frank Peters
  • Camerawerk en montage Pieter Smits
  • Presentatie en redactie Corné Kremers