XP4IlVng3B4

Tot 28 oktober kon iedereen kandidaten aanmelden voor de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2017. Ruim 50 verschillende ondernemingen werden er aangemeld.

De 10 meest genoemde en best beargumenteerde ondernemingen zijn nu genomineerd voor deze ondernemersprijs. Vrijdagmiddag 17 november wordt de winnaar bekend gemaakt. Wethouder Jos van den Boogaart gaat die middag op pad om de winnaar te verrassen. Dit is live te volgen van 12.00 uur tot 16.00 uur via de Lokale Omroep Mill.

Filmpjes

Wij gingen met de camera langs bij alle 10 genomineerde ondernemers. Deze filmpjes plaatsen we de komende dagen hier op inmill.nl en ook zijn ze te zien bij de Lokale Omroep Mill.

Hairstylz Mill

Bij de 10 genomineerde ondernemers voor 2017 zit ook Hairstylz aan de Kerkstraat in Mill. In de aanmeldingen die we kregen was o.a. te lezen: Hairstylz is een veelzijdige kapsalon waar jong en oud zich welkom voelt. Danielle heeft in een lastige economische tijd besloten een eigen zaak te beginnen en met een jong enthousiast team het avontuur aan te gaan. Daarnaast laat zij zien dat je als zelfstandig ondernemer door verantwoordelijkheden over te dragen, ook tijd kunt maken voor het stichten van een gezin.

Steun

De Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2017 is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Mill en Sint Hubert, Ondernemers Collectief Mill, Ontdek Mill, Horecavereniging Mill en Sint Hubert, de Lokale Omroep Mill en De Neije Krant - inmill.nl.

Videoproductie

  • Interviews Frank Peters
  • Camerawerk en montage Pieter Smits
  • Presentatie en redactie Corné Kremers