ThXDO2_4d74

Tot 28 oktober kon iedereen kandidaten aanmelden voor de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2017. Ruim 50 verschillende ondernemingen werden er aangemeld.

De 10 meest genoemde en best beargumenteerde ondernemingen zijn nu genomineerd voor deze ondernemersprijs. Vrijdagmiddag 17 november wordt de winnaar bekend gemaakt. Wethouder Jos van den Boogaart gaat die middag op pad om de winnaar te verrassen. Dit is live te volgen van 12.00 uur tot 16.00 uur via de Lokale Omroep Mill.

Filmpjes

Wij gingen met de camera langs bij alle 10 genomineerde ondernemers. Deze filmpjes plaatsen we de komende dagen hier op inmill.nl en ook zijn ze te zien bij de Lokale Omroep Mill.

Lucassen grondwerken - Lucabak Wilbertoord

Een van de 10 genomineerde ondernemers is Kees Lucassen uit Wilbertoord. Heel wat mailtjes kwamen er binnen om hem te nomineren. Daar was o.a. in te lezen: Kees Lucassen wist het bedrijf wat zijn vader ooit begon uit te breiden naar een onderneming met een regionaal werkgebied. De lancering van de Lucabak zorgde ervoor dat hij ook de particuliere markt nog beter kon bedienen. Een enthousiaste en hard werkende ondernemer die met tal van medewerkers laat zien dat je met creativiteit een bloeiende onderneming neer kunt zetten.

Steun

De Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2017 is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Mill en Sint Hubert, Ondernemers Collectief Mill, Ontdek Mill, Horecavereniging Mill en Sint Hubert, de Lokale Omroep Mill en De Neije Krant - inmill.nl.

Videoproductie

  • Interviews Frank Peters
  • Camerawerk en montage Pieter Smits
  • Presentatie en redactie Corné Kremers