3cUu4_IUZ68

Tot 28 oktober kon iedereen kandidaten aanmelden voor de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2017. Ruim 50 verschillende ondernemingen werden er aangemeld.

De 10 meest genoemde en best beargumenteerde ondernemingen zijn nu genomineerd voor deze ondernemersprijs. Vrijdagmiddag 17 november wordt de winnaar bekend gemaakt. Wethouder Jos van den Boogaart gaat die middag op pad om de winnaar te verrassen. Dit is live te volgen van 12.00 uur tot 16.00 uur via de Lokale Omroep Mill.

Filmpjes

Wij gingen met de camera langs bij alle 10 genomineerde ondernemers. Deze filmpjes plaatsen we de komende dagen hier op inmill.nl en ook zijn ze te zien bij de Lokale Omroep Mill.

Meulepas & Partners Mill

Ook genomineerd voor de ondernemersprijs is Meulepas & Partners aan de Karstraat in Mill. In aanmeldingen die er binnen zijn gekomen was o.a. te lezen: Henry van der Cruysen en Peter Meulepas vierden in mei het 25-jarig bestaan van hun bedrijf. Zij besloten om alle financiele cadeaus te schenken aan stichtingen die actief zijn voor de jeugd in onze gemeente. Een mooi gebaar waarmee zij laten zien betrokken te zijn bij de leefbaarheid. Ook de gratis adviezen die Peter via columns in De Neije Krant schrijft worden door veel lezers gewaardeerd.

Steun

De Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2017 is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Mill en Sint Hubert, Ondernemers Collectief Mill, Ontdek Mill, Horecavereniging Mill en Sint Hubert, de Lokale Omroep Mill en De Neije Krant - inmill.nl.

Videoproductie

  • Interviews Frank Peters
  • Camerawerk en montage Pieter Smits
  • Presentatie en redactie Corné Kremers