NhGk8zXySFs

Tot 28 oktober kon iedereen kandidaten aanmelden voor de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2017. Ruim 50 verschillende ondernemingen werden er aangemeld.

De 10 meest genoemde en best beargumenteerde ondernemingen zijn nu genomineerd voor deze ondernemersprijs. Vrijdagmiddag 17 november wordt de winnaar bekend gemaakt. Wethouder Jos van den Boogaart gaat die middag op pad om de winnaar te verrassen. Dit is live te volgen van 12.00 uur tot 16.00 uur via de Lokale Omroep Mill.

Filmpjes

Wij gingen met de camera langs bij alle 10 genomineerde ondernemers. Deze filmpjes plaatsen we de komende dagen hier op inmill.nl en ook zijn ze te zien bij de Lokale Omroep Mill.

Rob Slaats - Barberstation Eindhoven

Rob Slaats is als mede-eigenaar van de kappers-keten Barberstation ook genomineerd voor de ondernemersprijs. Rob werd in aanmeldingen omschreven als een strenge maar enthousiaste, aardige, inspirerende werkgever. Hij is ambassadeur van het heren-kappersvak en wist samen met zijn compagnon met het concept Barberstation een nieuwe trend vorm te geven. Ondertussen is er ook internationaal belangstelling voor dit concept, waardoor Rob ook in o.a. Canada en Taiwan workshops geeft.

Steun

De Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2017 is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Mill en Sint Hubert, Ondernemers Collectief Mill, Ontdek Mill, Horecavereniging Mill en Sint Hubert, de Lokale Omroep Mill en De Neije Krant - inmill.nl.

Videoproductie

  • Interviews Frank Peters
  • Camerawerk en montage Pieter Smits
  • Presentatie en redactie Corné Kremers