UGeZuMum--M

Tot 28 oktober kon iedereen kandidaten aanmelden voor de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2017. Ruim 50 verschillende ondernemingen werden er aangemeld.

De 10 meest genoemde en best beargumenteerde ondernemingen zijn nu genomineerd voor deze ondernemersprijs. Vrijdagmiddag 17 november wordt de winnaar bekend gemaakt. Wethouder Jos van den Boogaart gaat die middag op pad om de winnaar te verrassen. Dit is live te volgen van 12.00 uur tot 16.00 uur via de Lokale Omroep Mill.

Filmpjes

Wij gingen met de camera langs bij alle 10 genomineerde ondernemers. Deze filmpjes plaatsen we de komende dagen hier op inmill.nl en ook zijn ze te zien bij de Lokale Omroep Mill.

Geert en Henk Trading Mill

In 2015 waren zij ook al genomineerd voor de ondernemersprijs. Dit jaar kwamen er opnieuw diverse aanmeldingen voor hen binnen. Hier was o.a. in te lezen: Jaren geleden wilden zij zelf een paardenbox kopen voor privé gebruik. Dit bleek lastig en Geert Weren en Henk Nooijen zagen een gat in de markt. Ondertussen werken en leveren zij over de gehele wereld materialen en zijn zij voor een nog steeds groeiende groep medewerkers prima werkgevers. Door hun creativiteit blijven zij nieuwe markten veroveren.

Steun

De Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2017 is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Mill en Sint Hubert, Ondernemers Collectief Mill, Ontdek Mill, Horecavereniging Mill en Sint Hubert, de Lokale Omroep Mill en De Neije Krant – inmill.nl

Videoproductie

  • Interviews Frank Peters
  • Camerawerk en montage Pieter Smits
  • Presentatie en redactie Corné Kremers