Ook de bibliotheek is komende zondag 16 december open tijdens de presentatiedag van clubs en verenigingen in Cultureel Centrum Myllesweerd. We hebben die dag een speciaal programma.

Onze sprookjesprinsessen zullen u ontvangen boven in de hal van Myllesweerd en u uitnodigen een bezoek te brengen beneden in uw bibliotheek.

Voor de allerkleinsten is er een springkussen en een grabbelton.

Op de jeugdafdeling is er voor kinderen een magische Greenscreen studio ingericht waarin zij zich kunnen laten fotograferen samen met hun favoriete held of op hun droomplek. De foto wordt voor ze uitgeprint en mogen ze meenemen.

Voor volwassenen hebben we een Rad van Fortuin. Deze heeft een paar mooie cadeaus voor u in petto: cadeaubonnen ter beschikking gesteld door Berends Bloemsierkunst en diverse leuke cadeaus van cadeauwinkel Buitengewoon Kado. Hoofdprijs is een jaarabonnement op de bibliotheek voor een jaar lang gratis boeken lenen die bij alle vestigingen van BiblioPlus aanwezig zijn. En nog een mooi cadeau om te winnen, het nieuwste boek van Henk Spaan over Nouri.

Beneden in de hal bij de bibliotheek hebben we afgeschreven boeken te koop voor € 0,50 per stuk of 3 voor € 1,- of een tas vol voor € 6,-.

Wilt u deze dag lid worden van de bibliotheek dan krijgt u 50% korting op een jaarabonnement.

Tot ziens in de bibliotheek.