Gezien de vele positieve reacties op het ingerichte Kermisterras naast de kerk, heeft de organiserende horeca besloten vandaag (dinsdag) nog een extra muzikale act naar Mill te halen. Het terras gaat om 14.00 uur open en vanaf 16.00 uur is Jonny Smokes er te gast. Toegang gratis!

Jonny Smokes

Zijn roots liggen in Amerika, maar zijn hart is hier in Nederland! Hij voelt zich hier meer thuis dan waar dan ook ter wereld. In 2015 is hij geëmigreerd en sindsdien treedt hij op door heel Nederland.

One-man-band Jonny Smokes is een ware ‘looping sampling master’. Met behulp van een indrukwekkende set pedalen creëert hij in mum van tijd de sound van een gehele band. Jonny wint het publiek voor zich, dat vol verbazing zijn inspanningen op het podium volgt, door zijn enthousiasme en veelzijdigheid! Afgelopen jaar heeft hij alleen al op grote festivals als Festyland, 7th Sunday, Iconic festival en de Vierdaagsefeesten Nijmegen zijn kunsten vertoond.

Jonny Smokes speelt ruim 300 covers van onder andere The Beatles, Ed Sheeran, Nirvana, Prince, Justin Timberlake, Jason Mraz, Jack Johnson en U2. Van ‘Pianoman’ tot ‘Can’t stop the feeling’, van ‘Country Roads’ tot ‘Purple Rain’, van ‘With or without you’ tot ‘Banana pancakes’.. Jonny speelt het met grote passie.