A Merry Christmas Miracle

Woensdagavond 20 december nemen tal van ondernemers in Mill van 18.00 uur tot 21.00 uur deel aan de Last-minute Christmasshopping. Ook in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 is het een en ander te beleven.

Zo zullen VoiceMill en de Straetlappen er vanaf 18.00 uur om en om kerstliedjes zingen en om 20.00 uur start er een kerstfilm in het Filmhuis. U bent nog op zoek naar een leuk kerstcadeautje? Denk dan eens aan een cadeaubon voor een filmvoorstelling of theatershow. Deze zijn ook tijdens de Last-minute Christmasshopping verkrijgbaar.

Tickets

Iedereen kan deze avond in Myllesweerd uiteraard gratis genieten van de muzikale klanken van VoiceMill en de Straetlappen. Alleen voor de film A Merry Christmas Miracle geldt een toegangsprijs van 5,- euro. Dit is inclusief een consumptie. Reserveer de tickets online op stoelnummer via www.myllesweerd.nl of haal ze op bij de balie van Myllesweerd.

Woensdag 20 december 20.00 uur - A Merry Christmas Miracle

Kerstmis met de hele familie thuis bij zijn ouders is zo'n beetje het ergste wat Boyd (Joel McHale) zich voor kan stellen. Zijn moeder Donna (Candice Bergen) is een schat, maar zijn vader Mitch (Robin Williams) is zo'n nare man dat Boyd als de dood is dat alle sfeer, waar hij zoveel waarde aan hecht, volledig verloren dreigt te gaan. De relatie tussen vader en zoon staat al jaren op een extreem laag pitje en aan de Kerstmissen uit zijn jeugd heeft hij geen prettige herinneringen overgehouden.
Als hij ontdekt dat hij de cadeaus voor zijn eigen zoontje Douglas, wiens kerstgeluk Boyd te vuur en te zwaard verdedigd, thuis heeft gelaten, moet hij de lange rit heen en weer maken om op tijd Kerstmis te redden. Maar dan begeeft zijn BMW het en Boyd kan niets anders doen dan het aanbod van zijn vader aannemen om de toch al lange rit samen door te brengen. En dat is alles behalve een prettige gedachte...

Meer weten over alle voorstellingen en overige activiteiten in Cultureel Centrum Myllesweerd? Like de Facebookpagina, volg ze op Twitter of zie www.myllesweerd.nl.