Op zondag 11 maart organiseert de Lokale Omroep Mill samen met De Neije Krant in Myllesweerd een politiek-verkiezingsdebat. Dit zal live op zowel radio als Tv te volgen zijn.

Maar uiteraard bent u ook van harte welkom in de theaterzaal van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill om er live bij aanwezig te zijn. De zaal gaat om 10.30 uur open en de uitzending start om klokslag 11.00 uur. Toegang is uiteraard helemaal gratis en koffie en thee staan klaar.

Debat

Tijdens dit politiek-verkiezingsdebat komen op zondag 11 maart de meest uiteenlopende onderwerpen aan de orde. Maar er zijn 4 hoofdthema’s waarover men sowieso met elkaar in debat zal gaan. Dat is de herindeling naar 1 gemeente Land van Cuijk, leefbaarheid, wonen en werken en ook duurzaamheid is een van de thema’s. Jan v.d. Meer (ex-Millenaar en ex-wethouder in Nijmegen) is deze ochtend de discussieleider. Hierbij krijgt hij assistentie van Frans Duijnstee om eventuele reacties vanuit de zaal op te vangen.

Interactief

Tijdens het debat kan men zowel in de zaal van Myllesweerd als thuis via internet actief deelnemen aan de discussie. Via stellingen kan iedereen aangeven hoe men over bepaalde zaken denkt. Tijdens de uitzending worden deze reacties van publiek en kijkers/luisteraars thuis direct meegenomen in de discussie met de 3 politieke partijen.

24 februari

Aanstaande zaterdag 24 februari staat Frans Duijnstee met een camerateam van de Lokale Omroep Mill van 10.30 uur tot 12.00 uur op het marktplein in Mill om reacties van inwoners te registreren. Want hoe denken inwoners over 1 Land van Cuijk? Wat is belangrijk als het gaat om leefbaarheid? En wonen en werken, is dat goed geregeld of kan het beter en zo ja, hoe dan? Maar ook gaat het bij veel politieke partijen over duurzaamheid. Hoe belangrijk vinden inwoners dat nu eigenlijk? Deze reacties zijn tijdens het politiek debat op 11 maart terug te horen en zien.

Welkom

Iedereen die graag wil reageren op deze items of de politieke partijen nog een advies of wijsheid mee wil geven, is van harte welkom op zaterdag 24 februari tussen 10.30 uur en 12.00 uur op het marktplein in Mill. Maar reserveer ook het politiek-verkiezingsdebat van zondag 11 maart in de agenda. Dit zodat iedereen op 21 maart een weloverwogen stem uit kan brengen.