Woensdagavond 16 mei is het de laatste filmavond van dit seizoen in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Deze avond krijgt het thema Ladiesnight mee.

Dat wil zeggen dat de aanwezige dames extra verwend worden met een hapje, drankje en een verrassing. Dit alles is inbegrepen bij een ticket van 5,- euro.

Arrangement

Maar er is in samenwerking met Grandcafé ’t Centrum (tegenover Myllesweerd) ook een speciaal Ladiesnight-arrangement. Voor slechts 25,- euro per persoon geniet men van een 3-gangendiner (vlees of vis) en bezoekt men daarna de film. Bij het tarief van 25,- euro is zowel het diner als de film inbegrepen. Reserveer dit arrangement voor 14 mei en vol is vol!

Tuintje in mijn hart

Axel (Leo Alkemade) is een boeroe Surinamer die al 20 jaar in Nederland woont en volledig vernederlandst is, inclusief stamppot en bonuskaart. Hij is getrouwd met de Hollandse Victoria (Fockeline Ouwerkerk) en is al die tijd niet meer terug geweest naar zijn geboorteland. Als zijn moeder (Beppie Melissen) de familie bij elkaar roept voor Kerst omdat ze iets belangrijks moet vertellen, gaat hij samen met zijn vrouw, haar zus (Sanne Vogel) en vooral tegenzin terug naar Suriname. Al gelijk onder het Kerstdiner explodeert de situatie als zijn broer Virgil (Edwin Jonker) hem iets vertelt waardoor alle stoppen doorslaan. Wat volgt is een rollercoaster aan avonturen onder de Surinaamse zon. En realiseert Victoria zich opeens weer waarom ze verliefd werd op een Surinamer...

Reserveren

Reserveren voor dit arrangement en/of alleen de film kan via de rubriek Filmhuis op www.myllesweerd.nl. Ook aan de balie van Myllesweerd is reserveren mogelijk.