Ook dit jaar organiseert Stichting Kinderfeesten Mill tijdens de eerste week van de zomervakantie de Bouwweek! 3 dagen lang (9-10-11 juli) gaan we bouwen, knutselen, spelen en feestvieren in het thema: Zomercarnaval!

We hopen als SKM weer vele Millse kinderen in de basisschoolleeftijd en hun (groot)ouders te mogen verwelkomen op Het Spoor. Laten we samen de vakantie goed inluiden!

Aanmelden van kinderen en leiding kan vanaf nu via de website www.kinderfeestenmill.nl onder het kopje 'bouwweek - opgave'. Op onze website kun je tevens meer informatie vinden over het programma en de opzet van de bouwweek.

Net als vorig jaar gaan we van te voren de groepen (leiding en kinderen) indelen, dit is een hele klus, dus zorg dat je je (kinderen) op tijd aanmeldt! Aanmelden kan tot 29 juni. Daarna kunnen voorkeuren niet meer verwerkt worden en worden de deelnamekosten met 3 euro verhoogd.

Bij aanmelding voor 29 juni bedragen de kosten per kind 12 euro voor drie dagen. Nieuw dit jaar: de deelnamekosten kunnen direct bij aanmelding betaald worden via IDEAL.

De leiding- en deelnamekaartjes kunnen op zondagochtend 8 juli, van 10:00 tot 12:30, opgehaald worden op Het Spoor. Deze ochtend wordt ook de groepsindeling bekend gemaakt en praten we de leiding bij over de belangrijkste zaken tijdens het ‘instructie-half-uurtje’ van 10:30 tot 11:00.

Als leiding zorg je voor begeleiding waar nodig, hou je in de gaten of alle kinderen goed meekomen en ondersteun je vooral een fijne sfeer in de groep.

Ben je geen ouder- of grootouder van een kind dat meedoet aan de bouwweek, maar vind je het leuk om 1 of meer dagen als leiding te komen helpen en ben je ouder dan 14 jaar? Onder het mom van: “hoe meer zielen hoe meer (carnavals)vreugd” en “vele handen maken licht en leuk werk”, heten we je van harte welkom! Meld je via de website aan als vrijwilliger en kom mee zomercarnavallen!