Op dit moment worden in en rondom Gemeenschapshuis De Jachthoorn in Sint Hubert de nodige maatregelen getroffen voor de grote strafzaak tegen de vier verdachten van de vermoedelijk geplande bomaanslag in het winkelcentrum van Sint Hubert.

Naar verwachting wordt het een drukte van jewelste in en rondom De Jachthoorn. Dit kan voor opstoppingen en verkeershinder zorgen!

Het is een komen en gaan van hoogwaardigheidsbekleders, regeringsinspecteurs en strafpleiters. De vier verdachten zullen worden verdedigd door de fameuze advocate Mr. Van Leeuwen.

De zaak tegen de vier verdachten vindt plaats op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober 2018; aanvang 20.00 uur (zaal open om 19.15 uur).

De zaak is openbaar, dus schroom niet om deze bij te wonen. Om zeker te zijn van een plaatsbewijs wordt aangeraden om nu alvast kaarten te bestellen. Dit kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of in de voorverkoop aan de bar van Gemeenschapshuis De Jachthoorn in Sint Hubert.