Op zaterdag 17 en zondag 18 november stellen Peter Bergenhenegouwen en Elsbeth Roest in Sint Hubert hun atelier open voor geïnteresseerden en kunstliefhebbers. Een mooie manier om zo het atelier van een kunstenaar bekijken en de sfeer te proeven waar het kunstwerk ontstaat.

Peter Bergenhenegouwen laat recente beelden en objecten zien. Deze gaan over beweging, motorisch, mechanisch en mentaal, of juist het gebrek eraan. Peter vertelt in zijn figuratieve beelden, abstracte objecten en landschappen verhalen achter ons handelen. Zowel op zaterdag als op zondag geeft hij graag meer inzicht in het proces van beelden en verbeelden, van boetseerwas tot brons.

In atelier Voorts kunt u kennis maken met de schilderijen van Elsbeth Roest. Ze laat recente landschappen zien die opgebouwd zijn met mixed media. Het gaat haar niet om direct herkenbare landschappen maar meer om een beleving die een geabstraheerde vertaling vindt in gelaagdheid en kleur. Daarnaast is er ook nog werk te bekijken waar ze nog mee bezig is. In het atelier worden door de week schilderlessen en workshops gegeven.

U bent van harte welkom in Sint Hubert op 17 en 18 november van 12.00-17.00 uur bij: