Vorige week zaterdag kreeg het team JO11-1 van SES Langenboom hun nieuwe tenues uitgereikt en werden ze door de fotograaf op de foto gezet.

Bij de overhandiging waren de sponsoren, fysiotherapie Langenboom van Tenny van der Zanden en aantafel accountants in Uden van Dirk Buis en Bianca Hendriks-Versantvoort ook aanwezig.

Met de nieuwe tenues ging het team op jacht naar de overwinning én het kampioenschap. Bij winst zou het team, met nog één wedstrijd te spelen, niet meer in te halen zijn door de concurrentie. Dankzij een afgetekende 8-2 overwinning op DSV uit Sint-Anthonis kon het team de platte kar op en maakten ze een ereronde door het dorp.

Op vrijdag 21 december (19:00 – 21:30) zal er een kampioensreceptie plaatsvinden in de kantine van SES en kunnen de kampioenen persoonlijk bedankt worden. SES wil de kampioenen via deze weg alvast feliciteren, super goed gedaan!

Fysiotherapie Langenboom

Fysiotherapie Langenboom is sinds maart 2012 gestart met z’n praktijk in Langenboom. Het is een solopraktijk van Tenny van der Zanden, die sinds 1991 al het beroep van fysiotherapeut uitvoert. De praktijk staat ingeschreven in het ‘Centraal Kwaliteitsregister voor Fysiotherapeuten’. De website van Fysiotherapie Langenboom is: www.fysiotherapie-langenboom.nl.

aantafel accountants Uden

Veelzijdige en uiteenlopende agrarische- en MKB-familiebedrijven behoren tot de klantenkring van aantafel accountants. Elke onderneming heeft specifieke kwesties, waarbij aantafel accountants telkens op zoek gaat naar de best passende oplossing die aansluit bij uw eigen wensen, belangen en privéomstandigheden. Zij zijn niet alleen geïnteresseerd in uw cijfers, maar vooral in u als persoon.
Graag gaan zij met u aantafel voor een persoonlijk gesprek.
De website van aantafel accountants Uden is: www.aantafelaccountants.nl.

Namens de sponsorcommissie willen wij Tenny van der Zanden van Fysiotherapie Langenboom en Dirk Buis & Bianca Hendriks-Versantvoort van aantafel accountants Uden hartelijk bedanken voor hun sponsoring.