Op zondag 17 februari stond er om 18.30 uur voor Klick ‘15 1 een pittige wedstrijd tegen koploper de Horst op het programma.

Vanaf de eerste minuut werden de dames van Klick ’15 helemaal overrompeld door de strijdlust aan de kant van de Horst. Zij vochten voor elke bal waar Klick ‘15 telkens net een stapje te laat kwam. Na een kwartier kwam Klick ‘15 beter in de wedstrijd en werd het gat steeds kleiner gemaakt. De dames van Klick hadden zich teruggevochten in de wedstrijd. Met een stand van 6-10 werd de rust ingegaan. Ook deze wedstrijd benadrukte coach Man-Kit het belang van de start van de tweede helft. Het lukte de dames van Klick redelijk om bij te blijven, maar uiteindelijk waren het toch de dames van de Horst die de voorsprong weer vergrootten. Met een eindstand van 11-21 wonnen zij uiteindelijk de wedstrijd. Klick ’15 heeft nu twee weken geen competitiewedstrijden. Op zondag 10 maart staan de dames weer tegenover DAW Schaijk. Klick ‘15 1 vervult nog steeds de vierde plek binnen de ranglijst, maar het wordt wel belangrijk om weer punten te gaan pakken.

v. Grinsven / Albers Klick ’15 2

Ook voor Klick '15 2 start de wedstrijd pas laat. Om 17.15 klinkt het fluitsignaal voor de wedstrijd tegen ODC 2. Vooraf wist Klick ’15 dat dit een zware pot zou worden tegen de koploper. Alles gegeven, maar helaas niet meer kunnen bieden dan een uitslag van 6-19.