Voordat we een gezellig paasweekend ingaan, staat er in Mill nog een sportief landelijk evenement op de agenda. Op zaterdag 30 maart zullen er 17 zitvolleybal wedstrijden gespeeld worden in sporthal de Looierij.

Vanaf 10.00 tot 16.00 gaan deze competitiewedstrijden gespeeld worden van de 1e en 2e divisie. VAMOS zitvolleybal 2 uitkomend in de 2e divisie  speelt om 13.00 tegen Spaarnestad en om 15.00  tegen V.A.S uit Sneek. Dit zitvolleybalteam van VAMOS bestaat uit een aantal speelsters uit Mill maar ook spelers en speelsters uit de Odiliapeel, Rijkevoort, Den Bosch en Nijmegen. Veelal zijn dit spelers die vroeger “staand” volleybal of een andere balsport gespeeld hebben maar nu vanwege blessures “zittend” spelen. 

Op dit moment staat VAMOS gedeelde 2e in de competitie met 1 punt verschil onder de koploper, dus belangrijk dat ze “thuis” zoveel mogelijk punten pakken. Hopelijk dat 13 april, tijdens het laatste toernooi in Koog aan de Zaan, gestreden kan gaan worden voor het kampioenschap.  

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op 30 maart in de Looierij in Mill. 

Elke donderdagavond traint VAMOS Zitvolleybal 2 van 19.00 tot 20.30 uur en van 20.30 tot 22.15 uur traint VAMOS Zitvolleybal 1 (eredivisie).

Wil je een keer zitvolleyballen?

Kijk op onze website voor meer informatie, www.vamosvolleybal.nl of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..