Ze is organisator van en gangmaker bij de vele activiteiten binnen de Juliana Vrouwenafdeling en inmiddels vormt ze op het veld ook een onmisbare schakel bij Juliana Vrouwen 1: middenveldster Susan Relou.

Dat het team als promovendus een meer dan prima seizoen draait is dan ook mede haar verdienste. Na enkele moeilijke weken is haar vorm groeiende en dat uitte zich op zondag 14 april 2024 met onder andere drie doelpunten in de topper tegen Schijndel Vrouwen 1.

Door de afwezigheid van enkele speelsters begon ‘Relou’ de wedstrijd centraal in de verdediging. Daarin moest tijdens het eerste halfuur alle zeilen worden bijgezet om de sterk startende Schijndelse ploeg het scoren te beletten. Dat lukte behoudens één moment in de 12e minuut, toen een door scheidsrechter Hendriks toegekende vrije trap hard werd binnengeschoten.
Na een paar speldenprikjes van Suze van Gemert (voorlangs) en een vrije trap van Daisy Keijzers (over), keek Juliana tijdens de rust nog altijd tegen een 0-1 achterstand aan.

Juliana kwam sterk uit de kleedkamer. Susan werd doorgeschoven naar het middenveld en de verdediging met Lotte Nabuurs, Ivora Gerrits en Naomi Jacobs werd aangevuld met de goed invallende Mara Peters.
Conditioneel en op duelkracht kreeg Juliana steeds meer de bovenhand en na een schot tegen de paal van Sem Hermens was duidelijk dat de gelijkmaker niet lang op zich zou laten wachten.
Na ruim een uur spelen was daar in zeven minuten tijd drie keer Susan Relou die het net wist te vinden: een volley, een strafschop en een afstandsschot leidde tot een voorsprong en de nodige vreugde.
Vijf minuten voor tijd besliste Suze van Gemert op aangeven van Iza van Dommelen de wedstrijd definitief (4-1), waarna ze direct plaatsmaakte voor de debuterende Britt Janssen.
Kort nadat Anne Derks nog een goede redding in de korte hoek had verricht, legde Schijndel na een slordigheid aan Millse zijde in de slotminuut de 4-2 eindstand vast.

Juliana Vrouwen 1 komt op dinsdag 23 april 2024 om 20.00 uur thuis in actie tegen Udi’19 Vr. 2. Tussentijds spelen op zondag 21 april 2024 Juliana Vrouwen 2 en Juliana Vrouwen 3 (zevental) beiden om 12.00 uur op ons prachtige eigen sportpark. Tot dan!