Zaterdag 12 december, kan er oud papier gebracht worden bij de container op het vrachtwagenparkeerterrein aan de Sportweg in Mill. De container staat er van 9.30 tot 11.00 uur. Namens buurtschap Molenheide, hartelijk dank hiervoor.

Tennisclub Topio is op zoek naar een schoonmaker (m/v): Help jij Tennisclub Topio bij het schoonmaken van het paviljoen aan de Vorleweg in Mill? Er is een belastingvrije vrijwilligersvergoeding beschikbaar voor degene die deze taak op zich wil nemen. Het gaat om 3 uur per week en tijdens competitie en toernooi weken (16 weken) 6 uur per week. Voor meer informatie of aanmelden stuur je een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bestel lekkere zoete Brabantse aardappelen uit de eigen regio. Na het bestellen staan ze uiterlijk de volgende dag klaar om opgehaald te worden aan de Voortsestraat 25 in Sint Hubert. Zie voor meer informatie www.zoeteaardappel.eu.

Heeft u muntjes, bankbiljetten of postzegels waar u niets meer mee doet? Ik kom ze graag ophalen. Tel. 0622929479.

Ik ben Sanne Hendriks ik doe de salonmanager opleiding dame niveau 4 in Venlo. Voor de opleiding heb ik regelmatig modellen nodig. Ik zou het erg fijn vinden als u model wil zijn voor mij. De behandelingen zijn gratis. Als u geïnteresseerd bent, bel me dan op 06-21932418 of stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hopelijk tot snel!

Te huur opslagruimte: Wij hebben op het bedrijventerrein van Mill ruim 100m2 droge, verwarmde opslagruimte te huur. De ruimte is voorzien van een roldeur, toiletgroep, douche en een loopdeur. Toegang door middel van een eigen sleutel. In overleg is het aantal vierkante meters eventueel uit te breiden. Interesse? Neem contact op met 06-57338237.

Te koop: beste kwaliteit pure alpacawol, in allerlei natuurlijke kleuren. De vacht is van het dek en direct te verwerken. Hogesteenweg 11 Langenboom, 06-33293376.

Iemand feliciteren met een verjaardag, examen, jubileum of geboorte? Iemand verwelkomen in de buurt of iets aankondigen? Bestel dan een spandoek met eigen unieke ontwerp bij Felicitatiedoek.nl in Mill. Zie www.felicitatiedoek.nl.

SwomWensBus oftewel BoodschappenPlusBus voor individuele en/of groepsritten. Neem voor reserveren of informatie contact op met de coördinator via 06-83329484.

Hond uitlaten - Geen tijd of mogelijkheid om uw hond uit te laten? Dit verzorg ik voor u in Mill en omgeving. Kan ik u helpen? Bel voor meer info met Imke 0651101198.

Te koop gevraagd: oude ansichtkaarten en/of foto’s van de gemeente Mill en Sint Hubert. Reacties graag naar 06 - 29 10 00 33

Gevraagd: autofolders, autobladen, autoboeken, enz. Ik kom ze graag ophalen. Tel. 06 - 51 56 83 00 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert uiteraard van harte welkom.
Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert
Bankrekening: NL94 RABO 0175233810