Gemeenschapshuis De Jachthoorn in Sint Hubert is een thuisplaats voor veel (sport)verenigingen, clubs en groeperingen en is een prachtige locatie voor eenmalige of terugkerende activiteiten.

Regelmatig plaatsen we in De Neije Krant en op inmill.nl foto’s en artikelen uit het archief van Toon Willems. Dit onder de titel Mill van toen.

De handwerkclub Welfare uit Langenboom had vorige week zondag een tentoonstelling in de Wis. Daarbij was ook een loterij. Nog niet alle prijzen zijn afgehaald.

De milieustraat gaat deze week veranderen. Haps biedt dan een milieustraat die voldoet aan de eisen van deze tijd en onder meer past bij het samen werken aan 100% afvalscheiding in 2030.

Vrijdagmiddag 17 november maakte wethouder Jos van den Boogaart de winnaar bekend van de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2017.

Groot nieuws voor burgerhulpverleners! Heel Nederland krijgt in 2018 één systeem voor het alarmeren van burgerhulpverleners bij een circulatiestilstand (ook wel hartstilstand genoemd).

Uitvaartonderneming van Dijk presenteert binnenkort een nieuw product, als tastbare herinnering en ter decoratie van een ruimte.

Voor alle deelnemers van de wekelijkse activiteiten van de SWOM is eind oktober 2017 de bijdrage voor het seizoen 2017/2018 geïncasseerd. Dit gebeurde voor de kwartaal- alsmede voor de jaarincasso.