Op 7 oktober vindt in den Bosch de regionale kookwedstrijd ‘De keukenbazen Battle’ plaats. Vorig jaar won de gemeente Mill en Sint Hubert deze wedstrijd en mocht burgemeester Walraven zich een jaar lang de ‘Smaakburgemeester van Nederland’ noemen.

Van 19 t/m 23 september vinden de Wereldkampioenschappen opgieten (aufguss) plaats in Thermen Soesterberg. Tijdens deze dagen worden opgietingen op het hoogste niveau gepresenteerd door de beste aufguss-meesters van de wereld.

Wisseling van de wacht bij de stichting Vrienden van Aldenhorst. Nadat medeoprichter en man van het eerste uur Harrie Poos onlangs om gezondheidsredenen zijn functie heeft neergelegd, moest het bestuur op zoek gaan naar een nieuwe penningmeester.

“De afgelopen jaren is er veel veranderd in de wereld. En al helemaal in de grafische industrie. Met als gevolg grote verschillen in prijs en zeker in kwaliteit,” zegt Robert van Lin van Drukkervanderegio.nl (voorheen Fortrass.nl) in Boxmeer.

Dennis Verweijen is dinsdagochtend 19 september op 37 jarige leeftijd overleden. De in Mill geboren en getogen Verweijen is overleden aan de gevolgen van leukemie.

Op woensdag 20 september is er een extra raadsvergadering in Mill. Die avond praat de gemeenteraad over haar bestuurlijke toekomst.

Heemkundevereniging Myllesheem in Mill heeft een archief wat nog steeds groeit met foto en beeldmateriaal plus tal van andere spullen.

De mooie Luca, geboren rond april 2015, is een zachtaardige en verlegen dame. Vorig jaar is ze drachtig op straat gevonden en gelukkig heeft ze haar kittens groot kunnen brengen in een pleeggezin.