Op 21 maart 2018 vinden er gemeenteraadsverkiezingen plaats. In het belang van onze democratie en de betrouwbaarheid van de politiek is het erg belangrijk dat er zo min mogelijk discussie ontstaat over de integriteit van bestuurders.

Nou heb ik gehùrd, en ut zal denk ik mar Carnavals proot zing, of zoewe iets, detter hier in Mill ut volgend joor, unnen tram kumt te lóópe.

Een personeelsfonds is een nuttig hulpmiddel voor het optimaliseren van de arbeidsvoorwaarden van uw medewerkers.

“Gezond ontbijten is geen kunst”. Dit is het thema van de 15e editie van het nationaal Schoolontbijt. Een gezond ontbijt is een goed begin van de dag.

Het zou fijn zijn als ik zou kunnen zeggen dat ik in der loop der jaren wat meer last heb gekregen van mijn geheugen. Helaas is dat niet het geval want bij mijn weten heb ik daar al heel erg lang last van.

Rutte III wil Nederland aantrekkelijk houden voor internationale bedrijven die zich hier willen vestigen en die werkgelegenheid, innovatie en kracht aan onze economie toevoegen.

Donderdag 2 november ben ik aanwezig geweest bij een persmoment over UNESCO Geopark Peelhorst (in oprichting). Het ging over de ambitie om het unieke landschap rond de Peelrandbreuk te versterken en meer zichtbaar te maken zodat het in 2020 kan worden voorgedragen bij UNUSCO.

Niks zo aorig ès de natuur en dan en veural de blèdjes òn unne’n bòm. Al vruug in de lente ès de knùpkes nog mar amper òn d’n bòm kamme, kunde al host nie waachte tot dè de blèdjes er zing.