Sinds dit seizoen is Taflan actief begonnen met het werven van leden voor zowel recreanten als jeugd. Daardoor zijn we afgelopen zomer zichtbaar geweest bij verschillende activiteiten.

Lang was het onzeker of de thuiswedstrijd van Juliana Mill tegen Ulysses wel doorgang kon vinden. Uiteindelijk was het lang genoeg droog om het veld speelklaar te maken en dat viel voor Juliana de goede kant op.

Het niveau van de wedstrijd is niet denderend. Na een moeizame start kwam de motor van SES zondagmiddag 19 november langzaam op gang.

Door Elly Meijnders - Een uur wandelvoetbal van Hart in Actie meemaken is enerverend, ook al doe je zelf niet mee.

Klick opende de score in Someren met een afstandsschot door Ellen Selten. Beide teams hielden het tempo hoog en waren goed aan elkaar gewaagd.

Ja hoor, Hockey Club Mill heeft er weer een kampioenselftal bij: De meiden van MD1!

Op zaterdag 18 november speelden dames 1 van MHV’81 een thuiswedstrijd tegen De Sprint uit het Brabantse Deurne. MHV had op dat moment 6 punten en De Sprint stond een plekje in de ranglijst hoger, met 8 punten.

Helaas geen overwinning voor Vollan D3 tegen het 2de Damesteam van Apollo uit Mill. Vollan startte wel erg sterk en overtuigend in de 1ste set en na de klinkende 25-15 leek er geen vuiltje aan de lucht.