Vanaf 2 oktober is er Aikidojo in Mill. De dojo staat onder leiding van rijkserkend NOC*NSF aikido leraar Marjo van den Heuvel.

Op 10 oktober 2017 start DC NoScore weer met hun jaarlijkse DCNS Competitie. Op deze dinsdagavonden wordt om de 2 weken een competitieronde afgewerkt. Alle avonden worden gespeeld bij Café-Zalen ’t Lagerhuis te Mill en starten rond 19.30 uur.

Op het sportpark van RKSV Juliana werd zondagmiddag 10 september 2017 gevoetbald ter nagedachtenis aan Jamel El Boazzati.

Vanwege de Millse Kermis werd het duel in Uden tegen kersverse vierdeklasser FC de Rakt op zondag 17 september al om 13:00 afgetrapt. Juliana had kennelijk de zaterdagavond nog niet helemaal afgesloten want het begon matig aan de wedstrijd.

De najaar competitie van 2017 begon voor Mtac 2 tegen degradant Arena 2 uit de 3e klasse. Aangezien Erik nog geblesseerd is speelden Leo, Martijn en Ronald.

Verstraten Handelsonderneming is met ingang van dit seizoen als bordsponsor op sportpark Kogelberg te bewonderen.

In het najaar van 2016 wist Taflan 2 zich nipt in de tweede klasse te handhaven. In het voorjaar van 2017 werd het kampioenschap gevierd. En nu mochten René van Dijk, Joan Arts en Kevin Pluk debuteren in de eerste klasse.

Op zaterdag 16 september gaat de Landelijke Grote Clubactie van start. De leden afkomstig uit de Gemeente Mill en St. Hubert van Dansvereniging Dance Action bezoeken hiervoor de huizen in de wijk Vilheide en Brugse Berg (de straten tussen de Langenboomseweg, Hoogveldseweg en Graafseweg) tussen 10.00 en 16.00 uur.