Zoals bekend, is D'n Inloop (in gemeenschapshuis De Wis) in Langenboom elke donderdagmiddag open, met mogelijkheid voor een praatje, een spelletje, kortom gezellig samenzijn.

EHBO Vereniging St. Willibrord Mill gaat op woensdag 13 december 2017 weer een training reanimatie-Basic Life Support/Automatische Externe Defibrillator geven.

Sinterklaas is weer in het land. Net als voorgaande jaren is er daarom op initiatief van Stichting Kinderfeesten Mill en het Ondernemers Collectief Mill weer een Werkplaats van Sint en Piet.

De EHBO-verenigingen van Langenboom, Mill, Wilbertoord en Zeeland zullen gezamenlijk weer een reguliere EHBO-cursus verzorgen. Er zijn nog plaatsen voor cursisten beschikbaar.

Afgelopen dinsdag, 7 november, spraken we met veel anderstaligen over het thema verkeer. Een enkeling had net met behulp van vertalingen uit het Arabisch zijn Nederlandse rijbewijs gehaald!

Bewoners uit de gemeente Mill en Sint Hubert zijn van harte welkom om deel te nemen aan het tweede psy cafe dat op donderdag 23 november 2017 plaats vindt in hotel café `t Vertrek, Stationsweg 12, te Boxmeer.

Op zondag 26 november is de intocht van Sinterklaas in Langenboom. Rond 13.00 uur komen de Sint en zijn Pieten aan in de Dorpsstraat.

Een driedaagse trip naar Praag met het voltallig personeel plus aanhang: hiermee heeft Metaalbouw Vloet gevierd dat zij op 13 maart 1992, ruim 25 jaar geleden, de deuren opende van het eerste bedrijfspand.