Zaterdag 23 september “Open Huis” van 10.30 - 13.00 uur bij het Senioren Hobby Centrum Hoogstraat 17 (achter het gemeentehuis) in Mill, in het kader van Nationale Burendag.

“Hartstikke leuk, keigezellig en superspannend”, dat waren de meest gehoord reacties na afloop van Wèttegij’t? 2016. Daarom op vrijdag 29 december vanaf 19.30 uur Wéttegij’t 2017.

Dit jaar is er elke 1e en 3e woensdagavond van de maand een film te zien in Cultureel Centrum Myllesweerd. De commissie van het Filmhuis programmeert dan de meest uiteenlopende films.

De Stichting Welzijn Ouderen Mill (SWOM) neemt op zaterdag, 30 september van 13.30 tot 15.00 uur afscheid van Corrie Janssen met een receptie in Sociaal Cultureel Centrum Myllesweerd.

Parochie de Goede Herder, bestaande uit Mill, Haps, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord, wil weer een middag organiseren voor minder mobiele mensen.

Het concept is en blijft ijzersterk en derhalve ongewijzigd: duo’s gaan afwisselend fietsen en hardlopen door de prachtige Raamvallei en onderweg genieten van heerlijke streekproducten en gezelligheid.

Theater Kleinkunst is een theaterwerkplaats die al ruim 15 jaar werkt met acteurs met een verstandelijke beperking.

De sixties. Zonder twijfel een van de meest bewogen periodes in de muziekgeschiedenis. Meer dan een halve eeuw later brengen nummers van bands als The Beatles, The Rolling Stones en The Who nog steeds miljoenen mensen in vervoering.