Computerhulp Van Langenboomse Zorg Centraal bij D’n Inloop in De Wis in Langenboom op donderdagmiddagen van 13.30 tot ca. 14.30 uur. We geven advies bij het gebruik van mobiele telefoon, tablet, laptop/pc van elk merk en model.

Jan van der Meer is geboren (1965) en getogen in Mill (zoon van Timmerbedrijf Wim van der Meer) en was wethouder en locoburgemeester in Nijmegen. Op zondag 11 maart zal hij vanaf 11.00 uur het politiek-verkiezingsdebat in Myllesweerd gaan leiden.

Om de gasten nog beter van dienst te kunnen zijn gaan Kasteel Tongelaar en het info-punt van Brabants Landschap de openingstijden aan passen.

De activiteitencommissie van Cultureel Centrum Myllesweerd organiseert op zaterdagmiddag 24 maart een speciale meidenmiddag. Deze start om 14.00 uur.

Hebt u ook interesse om mee te praten over de agendapunten van de raadsvergadering van donderdag 8 februari 2018? Dan bent u hiervoor van harte welkom op onze achterbanvergadering op dinsdag 23 januari 2018.

Dit jaar gaat Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill regelmatig op zondagmiddag live muziek programmeren. Aanstaande zondag 21 januari doen ze dat met niXmoet. Zij spelen er vanaf 16.00 uur en de toegang is helemaal gratis.

Fiore Uitvaartzorg organiseert samen met LEF Verliesbegeleiding een lezing over rouw bij kinderen en jongeren. U bent hiervoor welkom in het “Afscheidshuis Fiore”, Kerkpad 17 te Sint Hubert.

Afgelopen dinsdag, 9 januari, is het taalcafé weer van start gegaan in de Millse bibliotheek.