Deze keer ging het Weekboeket naar Thea de Man in Mill. Sandra Kremers vroeg het voor haar aan om haar extra te bedanken voor haar inzet en betrokkenheid.

Deze keer was er niet 1 Weekboeket, maar ontvingen 3 personen een bos bloemen. Dit waren Jo Verbruggen, Geert Cremers en Ben Janssen.

Annie en Paul Sweens uit Mill vieren donderdag 9 november hun 50-jarig huwelijksfeest. Diverse verzoeken kreeg de redactie binnen om ter gelegenheid hiervan Annie en Paul het Weekboeket te geven en extra te feliciteren.

Afgelopen week ging het Weekboeket naar juf Mariëtte en juf Dorrie van basisschool de LenS aan de Langenboomseweg in Mill.

Onlangs werd Gerrie Kerstens uit Mill 75 jaar. De familie Hendriks - Kerstens wil Gerrie nogmaals feliciteren met deze verjaardag, haar bedanken voor hetgeen zij zoal doet en haar eens extra in het zonnetje zetten.

Komende zondag 22 oktober zijn Mien en Henk Cornelissen v.d. Kolk uit Mill 60 jaar getrouwd. Om hen extra te feliciteren en in het zonnetje te zetten, vroegen de buren Leny, Ad, Adje en Corry en Piet het Weekboeket voor ze aan.

Op maandag 2 oktober werd Jan Cornelissen uit Mill 84 jaar. Op die dag werd hij ook verrast met het Weekboeket.

Deze keer ging het Weekboeket naar Annie en Leo Bergmans in Mill. Onlangs verhuisden zij naar Park Hoogstraten in Mill. Kleindochter Melisa Erdogan vroeg het Weekboeket voor ze aan.