Op 2 september waren Piet en Tonnie Hendriks van Houtum 50 jaar getrouwd. Om ze hiermee nog eens extra te feliciteren vroegen Brigitte en John Kerstens het Weekboeket voor ze aan.

Startplaatsen: 13 en 20 september start vanaf de Wester Mill / 27 september en 4 oktober start vanaf de Valkhoeve Mill / 11 en 18 oktober start vanaf Erica Sint Hubert.

Deze keer werd Henri Kremers uit Mill verrast met het Weekboeket. Zijn zus Ans en zwager Hans vroegen het voor hem aan. Ze wilde hem eens extra in het zonnetje zetten en hun waardering uitspreken voor de wijze waarop hij zich al vele jaren inzet in Mill.

Deze keer werd Bertie Peters uit Langenboom verrast met het Weekboeket. Dit jaar bestaat Steunpunt ’t Kloster in Langenboom 20 jaar. Bertie komt er al vanaf het begin regelmatig als gast en nog altijd komt ze er graag.

Vorige week is het 10e seizoen van de actie Weekboeket weer begonnen. Tot eind juli 2018 laten we weer elke week ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een prachtige bos bloemen bezorgen.

Op 1 september zijn Mien en Theo van den Heuvel uit Mill 50 jaar getrouwd. Om hen eens extra te feliciteren en ze te bedanken voor al hun inzet vroegen de kinderen en kleinkinderen (Arno, Ellen, Levy, Noah, Susan, Jarno en Lizzy) het Weekboeket voor ze aan.

Half juli werd het laatste Weekboeket van het seizoen 2016 - 2017 uitgedeeld. Daarna was er enkele weken geen Weekboeket, maar deze week start het nieuwe seizoen 2017 - 2018.

Onlangs werd het laatste Weekboeket van het seizoen 2016 - 2017 uitgedeeld. Nu is er i.v.m. de vakantieperiode even geen Weekboeket. Maar vanaf maandag 21 augustus start het nieuwe seizoen.