Op zaterdag 27 januari wordt Bart van Doorn uit Langenboom 95 jaar. De familie van Doorn vroeg het Weekboeket voor hem aan om hem te feliciteren met deze verjaardag.

Het eerste Weekboeket van dit nieuw jaar ging naar Nelly en Piet van Elst in Mill. Gerry Nass en broer en zussen Hendriks vroegen het voor ze aan.

Deze keer ging het Weekboeket naar Annie en Piet Verbruggen in Sint Hubert. Op vrijdag 29 december was het precies 50 jaar geleden dat zij voor de wet trouwden.

Op dinsdag 19 december vierde Jo Willemse-Bulkens uit Mill haar 85e verjaardag. Connie, Flore, Matheu en Anita vroegen voor moeder, schoonmoeder en oma het Weekboeket aan.

Deze keer ging het Weekboeket naar Mientje en Ser Meulepas in Mill. Bewoners van de Molenkuilweg vroegen het voor hen aan.

Deze keer ging het Weekboeket naar Rianne Das en Jos Wellen in Sint Hubert. Buurtschap d’n Binnenkant vroeg het voor hen aan.

Deze keer ging het Weekboeket naar Carla en Jan in Mill. De kinderen van Leo van Dijk vroegen het voor Carla en Jan aan. Dit om hen eens extra te bedanken voor hetgeen zij voor hun vader doen.

Op 28 november zijn Dora en Marius Veldpaus uit Mill precies 60 jaar getrouwd. De kinderen, 13 kleinkinderen en 13 achterkleinkinderen willen hen van harte feliciteren met deze bijzondere huwelijksdag.