De politie heeft zaterdagmiddag 4 november een 18-jarige jongen uit Langenboom aangehouden op het sportpark van voetbalvereniging SES aan de Dennendijk.

De politie heeft vandaag een hennepkwekerij aan de Bosmier in Wilbertoord opgerold. In de hennepkwekerij waren ruim 340 planten aanwezig.

In de nacht van zaterdag 30 september op zondag 1 oktober is er ingebroken in diverse schuren aan de Genieweg in Mill. Hierbij is gereedschap en zijn er ook fietsen gestolen, waaronder ook elektrische fietsen.

Alle inwoners van de samenwerkende gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert ontvangen deze week een brief van hun burgemeesters. In deze brief vragen de burgemeesters Hillenaar, Roolvink en Walraven aandacht voor ondermijnende criminaliteit en de overlast die hieruit voortkomt.

Donderdagmorgen 7 september heeft er een ernstig ongeval plaats gevonden op de Volkelseweg in Mill. Een automobilist botste even voor 1.30 uur hard tegen een boom en kwam op zo'n 100 meter verderop overdwars op de weg tot stilstand.

Vandaag, donderdag 24 augustus, was er ron 20.00 uur een eenzijdig ongeval aan de Hoogstraat in Mill. Een auto met een Pools kenteken kwam vanuit de richting Beerseweg en schampte in de Hoogstraat een lantaarnpaal waarna de auto tot stilstand kwam.

In de nacht van donderdag 10 op vrijdag 11 augustus is er een quad gestolen in Langenboom. Deze stond in een schuur. Naast de quad is er ook gereedschap ontvreemd.

Donderdag 10 augustus werd de woning van een 28-jarige Millenaar opengebroken door de politie. Zijn bedrijf Pro-Farma wordt verdacht van handel in het giftige bestrijdingsmiddel fipronil dat in miljoenen eieren terechtkwam.